Diversos cotxe dins un pàrquing subterrani
SUCCESSOS

Mor un home de 36 anys després de quedar atrapat entre el cotxe i una paret

Investiguen si una fallada en el fre de mà va desencadenar la tragèdia

Terrible succés el que ha tingut lloc aquest dimecres 26 de juliol a la localitat malaguenya de Torremolinos. Un home de 36 anys ha perdut la vida després de quedar atrapat entre un cotxe i la paret a un aparcament. Així s'ha informat des del primer moment des del servei d'Emergències 112 Andalusia.

El diari Sud, que recull actualitat diària de Màlaga, ha tingut accés a les fonts del succés. Així, ha posat de manifest que ja s'investiga si l'accident va ser degut a un error en el fre de mà del vehicle afectat.

El luctuós succés va passar al carrer Nidos, a la Carihuela, cap a les 16.30 d'aquest dimecres. Poc després d'aquesta tragèdia, un home que era al lloc del succés va avisar ràpidament els serveis d'emergències.

Aquest ciutadà va indicar al 112 Andalusia que la víctima hauria quedat empresonada entre el vehicle, un mur i una barana. Sens dubte, un cop de mala sort que finalment resultaria fatal per a aquest veí de la turística localitat de Torremolinos.

Mor un home després de quedar atrapat entre el cotxe i la paret en un aparcament

De manera immediata, la sala coordinadora avís al Centre d'Emergències Sanitàries 061, a més de fer-ho amb el Cos de Bombers. I a aquests s'hi van sumar sense demora diversos agents de la Policia Local i de la Policia Nacional.

Pàrquing subterrani amb cotxes aparcats
Un home ha mort en quedar atrapat en un aparcament | Getty Images

Cal assenyalar que, en un primer moment, van acudir a socórrer aquest home diversos membres del personal d'un hotel proper. Així ho van fer igualment un bon nombre de membres de socorrisme de l'Ajuntament de Torremolinos.

Un cop els bombers van arribar a l'escena del succés, diversos dels seus efectius van aconseguir excarcerar l'home. La veritat és que es va intentar per tots els mitjans salvar-li la vida. Però finalment, tot va ser en va i efectius de la Policia Nacional van confirmar al 112 que aquest home havia perdut la vida.

La població malaguenya encara no es creu la mala fortuna que va tenir aquest home i que li va costar la vida de sobte. Veurem si les investigacions policials arriben a la conclusió que aquest accident mortal va ser provocat per un error en el fre de mà del turisme.