Agent de la Policia Municipal de Madrid d'esquena

Abandona la seva filla per sortir de festa i la seva parella l'agredeix

La dona havia deixat la nena dormint sola per anar a una festa d'aniversari

Diumenge a la matinada, la Policia Municipal de Madrid va detenir al districte Puente de Vallecas una dona que va abandonar la seva filla menor d'edat per anar-se'n de festa i la seva parella, acusat d'agredir-la.

Segons fonts de la investigació, els fets es van produir diumenge a la matinada quan els agents van anar al districte madrileny per una baralla a la via pública. En arribar, els veïns els van indicar que els implicats a l'incident, que s'havia produït al carrer, havien pujat a un pis, on seguia la discussió.

Els veïns van portar els agents a l'edifici. Allà van poder comprovar com tant al portal com a les escales hi havia petites taques de sang que portaven fins al domicili.

Quan es va personar al pis, la policia va trobar un home amb una ferida damunt la cella per la qual sagnava. A l'interior de l'habitatge també hi havia la dona que subjectava una nena menor d'edat que estava visiblement nerviosa.

Carrer Almonacid (Madrid)
La mare havia deixat la nena dormint sola per anar-se'n a una festa d'aniversari | Google Maps

Tant l'home com la dona, de 40 i 39 anys, presentaven signes d'embriaguesa evidents, mentre que el pis mostrava un gran desordre i brutícia, ampolles d'alcohol, restes de menjar per tot arreu i paneroles.

Acusada per un delicte d'abandó

Segons els agents, la mare havia deixat la nena dormint sola dissabte a les 21.00 hores i va tornar a les 06.00 hores del matí de diumenge. Pel que sembla, la dona hauria sortit a una festa d'aniversari. Això podria haver desencadenat una baralla amb la seva parella, en què tots dos van acabar a cops d'ampolla.

A conseqüència d'aquesta baralla, els agents de la Policia Municipal de Madrid van detenir l'home per un presumpte delicte de violència de gènere i la dona per un maltractament en l'àmbit domèstic i l'altre d'abandonament d'una menor.

La nena, per la seva banda, va ser enviada a un centre de primera acollida, ja que el pare de la nena, que no era al domicili, també presentava signes d'embriaguesa.