Plànol curt de Raül Torras, el pilot que ha mort a Illa de Man, pujat en una moto
SUCCESSOS

Mor el pilot català Raül Torras en un tràgic accident

L'accident va tenir lloc a la Tourist Trophy d'Isla Man, considerada la competició de motociclisme més perillosa del món

El món del motociclisme està de dol per la mort del català Raül Torras Martínez. El pilot de 46 anys va perdre la vida ahir, 6 de juny, després d'un tràgic accident en una cursa celebrada a Isla Man (Gran Bretanya).

La tragèdia es va produir quan Raül Torras estava completant l'última volta de la cursa de Supertwin. “L'accident va tenir lloc a Alpine, entre els marcadors de les milles 16 i 17, en la tercera i última volta de la cursa”, especificava la nota publicada per l'organització.

Després de produir-se l'accident, els organitzadors de la cursa van tancar la zona del circuit on es va produir l'accident per tal de dur a terme la investigació policial pertinent.

La cursa de Supertwin al circuit de l'Isla Man, la més perillosa del món

Tot i que Raül Torras era un pilot molt experimentat, va perdre la vida en la que es considera la cursa més perillosa del món del motociclisme.

“Raül era un competidor experimentat de Tourist Trophy (TT) que va debutar al 2017 i va aconseguir el seu millor resultat amb un quinzè lloc l'any passat a la prova de Supertwin”, es pot llegir el comunicat.

De fet, el pilot català va aconseguir la volta més ràpida realitzada per un espanyol. El jove pilot s'havia assegurat el vintè lloc en la classificació final després de córrer a 125 milles per hora. Raül va batre un rècord minuts abans de la seva mort que, malauradament, no va poder celebrar.

Natural de Sant Hilari Sacalm (Girona), Raül Torras era tot un fenomen. De les 21 curses de TT en què va competir, va guanyar 18 estatuetes de bronze i aquesta era la cinquena vegada que participava en la famosa i perillosa cursa d'Isla Man.

Raúl Torras circulant amb una moto
Raül Torras estava competint en un dels circuits més perillosos del món | Redes sociales

I no és d'estranyar la repercusió del perill de la carrera. La Tourist Trophy d'Isla Man està considerada com una de les competicions de motor més perilloses del món perquè, només en aquest circuit, més de 260 persones han perdut la vida.

Motociclisme plora la pèrdua de Raül Torras

El jove era “un membre increïblement popular de la família del paddock, el somriure de Raül era contagiós i el seu amor pel TT i l'esport de carretera era evident per a qualsevol persona que tenia la sort de conèixer-lo”, segons l'esmentat comunicat.

“L'organització de carreres TT de l'Isla Man vol enviar el seu més sincer condol a la família de Raül, als seus amics i a tots els seus éssers estimats”, concloïa.