Imatge d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos busquen els nou violadors d'una menor de 13 anys en un descampat

Alguns dels nois que van cometre l'agressió sexual també són menors

Nou cas de violació a Badalona. Els Mossos d'Esquadra investiguen una nova agressió sexual múltiple a una noia menor d'edat, que va tenir lloc aquest dissabte a la tarda en un camp de la localitat. La víctima és una nena de 13 anys i segons informen altres mitjans, alguns dels agressors també són menors d'edat.

La noia va quedar amb la seva parella sentimental, que, segons sembla, va organitzar la violació grupal en la qual van participar nou adolescents. Un cop el noi i la víctima estaven junts, va convidar els altres a violarla. D'aquesta manera, diversos joves es van unir i van cometre l'agressió sexual múltiple.

Van gravar la violació

Tal com afirma El Caso, alguns dels violadors van gravar l'agressió sexual. En aquest punt, l'Àrea Central d'Agressions Sexuals dels Mossos d'Esquadra, juntament amb la Unitat d'Investigació de la Comissaria de Badalona, estan investigant els fets per localitzar els agressors, ja que van aconseguir fugir.

Quan els agents van accedir al camp on es va produir l'agressió sexual, els presumptes violadors van poder escapar del lloc dels fets i els Mossos només van trobar la víctima, la nena de 13 anys. Així ho va anunciar dilluns passat La Vanguardia. Alguns dels joves ja han estat identificats, tot i que encara no han estat detinguts.

Gràcies al testimoni de la víctima, el cos policial català ha pogut determinar que els presumptes violadors són de nacionalitat espanyola i veïns del barri de Sant Roc. A més, els primers informes policials també indiquen que els nois són d'ètnia gitana.

Els Mossos busquen els agressors

La investigació dels Mossos d'Esquadra està en curs per identificar tots els participants en l'atac i procedir a la seva detenció. No obstant això, en el cas que alguns d'ells siguin menors de 14 anys, no podran ser acusats tal com estableix el Codi Penal.

Fonts dels Mossos asseguren que, segons ha informat la víctima, ella va acceptar la cita amb la seva parella, però en tot moment es va negar a mantenir relacions sexuals amb els altres nois. Aquesta és la cinquena agressió sexual grupal registrada a la ciutat de Badalona en els últims mesos.