Muntatge amb imatge d'un termòmetre i un cercle amb el mapa de temperatures màximes de l'AEMET
SUCCESSOS

Primer mort per calor aquest 2023 a Espanya: tenia 47 anys

Un cop de calor ha acabat amb la vida d'un pagès

Amb l'entrada de l'estiu la calor comença a fer acte de presència de manera preocupant al nostre país. I la veritat és que els primers dies del període estival ha arribat la primera mort oficial per calor a Espanya.

Es tracta d'un home que ha mort fa unes hores, als 47 anys, a la província de Sevilla, i sobre el qual se'n van coneixent més dades.

Concretament, era un agricultor andalús que va morir dissabte passat a Aznalcóllar. Aquest, per desgràcia, va ser víctima d'un cop de calor que li va sobrevenir quan estava treballant com cada dia al seu terreny.

Així les coses, aquest agricultor va morir de manera inesperada quan es trobava llaurant un terreny. De cop i volta, un cop de calor va acabar amb la seva vida en plena feina.

Mor un agricultor de 47 anys a Aznalcóllar per un cop de calor

La Conselleria de Salut ha informat aquest dilluns a l'Agencia Efe que el dissabte 24 de juny va ser atès aquest home després d'esvair-se al sembrat.

Plànol frontal d'una ambulància de suport vital bàsic a Espanya

Cal apuntar que el mort patia patologies prèvies. I a causa d'aquest cop de calor per les altes temperatures que regnaven a la localitat d'Aznalcóllar, es va esvair i va acabar morint hores més tard.

L'home inconscient va ser portat cap a les 13.00 pels seus fills al centre de salut de la localitat sevillana. Allà, aquest va ingressar amb 41 graus de febre, segons han informat les últimes hores fonts municipals.

L'home llaurava el terreny quan es va esvair i va acabar morint a l'hospital

Tot i fer tot el possible per intentar reanimar aquest home, finalment no van poder fer res per la seva vida, i va morir en aquest centre de salut. Així les coses, diumenge passat va ser incinerat a Aznalcóllar.

En els darrers dies, les temperatures s'han disparat de manera exagerada. Com cada any per aquestes dates, cal lamentar aquestes morts per calor que aquest any es preveue que arribin a unes temperatures rècord.

Per això, sempre és convenient protegir-se a les hores de més calor, hidratar-se bé i no realitzar exercici físic a les hores centrals del dia.

➡️ Successos

Més notícies: