Fotos de Karina Melisa i Dalia Luisa Rosca al cartell de desaparegudes
SUCCESSOS

Localitzen a les dues germanes de 4 i 9 anys desaparegudes a Andalusia

Les menors portaven desaparegudes des de dissabte


Localitzen a les dues germanes desaparegudes el passat dissabte a Roquetas de Mar (Almeria). La mare, que havia posat una denuncia, ha parlat amb elles i no ha percebut que puguin estar en perill.

Segons fonts de la Comandància d'Almeria, la progenitora els ha indicat que això ja havia passat altres vegades de forma similar, però que ho havien resolt sense cap problema.

Les dues germanes de poca edat van desaparèixer el passat dissabte 24 de juny a Roquetas de Mar (Almeria). Una desaparició que havia estat tot un cop per a la turística localitat de la costa andalusa.

Una població que veia com les dues petites no deixaven cap rastre durant el cap de setmana passat, segons ha apuntat la Comandància d'Almeria. Es tracta de les nenes Karina Melisa, de 4 anys, i Dalia Luisa Rosca, la germana gran, de 9 anys.

Feia unes hores, la Comandància d'Almeria hauria informat a l'Agència Efe que "després de la interposició de la denúncia, s'estan analitzant les circumstàncies de la desaparició".

Desapareixen dues germanes de 4 i 9 anys a Roquetas de Mar

Aquest fet desolador s'hauria produït en unes determinades circumstàncies; paral·lelament, fonts pròximes al cas exposen que aquesta denúncia ha estat presentada per la mare de les petites.

Un agent de la Guàrdia Civil d'esquena

I és que podria ser un presumpte cas de "segrest parental". Per això el pare de les menors podria haver-se les endut lluny o bé podrien estar ocultades en algun lloc difícil de trobar.

Segons la informació difosa pel Centre Nacional de Desapareguts i l'Associació SOS Desapareguts, la petita de les germanes, Karina Melisa, fa 1,10 metres. Mentre que Dalia Luisa, de 9 anys, fa 1,55 metres, i totes dues tenen els cabells rossos i ondulats.

Les primeres investigacions apuntaven a un cas de segrest parental

L'Associació SOS Desaparecidos ha publicat un tuit aquest mateix dilluns cap a les 14:00 i ja ha rebut una resposta solidària dels seus seguidors en aquesta xarxa social.

Diversos agents i un vehicle de la Guàrdia Civil

El tuit amb la imatge de les dues petites i la descripció acumula més de 1500 retuits i 239 'm'agrades'. A més, ja han vist la imatge gairebé 34.000 persones en tan sols 24 hores que porta publicada.

Un cas que, sens dubte, havia deixat sense alè la mare i la resta de familiars de les petites residents a Roquetas de Mar.

➡️ Successos

Més notícies: