Imatge d'un vaixell de la Guàrdia Civil

Misteriosa mort a Tarragona: Apareix el cos d'una dona sense braços ni cames

La policia judicial de la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació

Surrealista succés a Catalunya. Aquest dijous, 29 de juny, ha aparegut el cos completament mutilat d'una persona a la platja del Miracle de Tarragona. Segons les primeres informacions aportades per la Guàrdia Civil, el cos ha aparegut sense cames ni braços.

Un cos sense cames i braços ha aparegut aquest dijous al migdia a la platja del Miracle de Tarragona arrossegat pel mar, segons han explicat fonts policials. El tors estava en un avançat estat de descomposició. Els agents policials han iniciat una investigació per tal d'esclarir els fets.

El cos està completament mutilat

Efectius de la Guàrdia Civil s'han desplaçat fins al lloc dels fets per dur a terme l'aixecament el cadàver. La policia judicial del cos armat ja ha obert una investigació. De moment, no han transcendit més detalls sobre el succés i, pel que sembla, la víctima encara no està identificada.

Les restes estan en molt mal estat de conservació i els investigadors creuen que podria haver mort fa temps. Tot i això, els primers indicis apunten que el tors podria pertànyer a una dona. Estarem pendents de la investigació per ampliar la informació.

Apareix un cadàver envoltat de joguines per a adults a Besalú

Aquest dimecres 28 de juny, ha aparegut el cadàver d'un home de 66 anys al terrat de casa seva. Tal com informa 'El Caso', els fets han tingut lloc al municipi de Besalú, a la Garrotxa, després de 5 dies sense saber res de la víctima.

La periodista especialitzada en successos, Tura Soler, ha afirmat que la troballa i l'alerta al cos de la policia catalana l'ha fet el fill de l'home. El cert és que quan els agents s'han personat al carrer de la Blanqueria de Besalú, s'han trobat amb una escena completament de pel·lícula.

La víctima mortal ha aparegut penjada d'unes cordes del sostre, nu, agenollat i envoltat d'objectes per adults. Un escenari que, en un primer moment, apuntava cap a una mena de ritual sexual macabre i poc ortodox.

A més, 'El Punt Avui' assegura que l'home ha aparegut amb corretges que penjaven del sostre i li envoltaven el coll i els genitals. També l'han trobat amb diverses joguines de caràcter sexual i aparells d'autoestimulació. La comitiva judicial ha determinat que era un acte masoquista.