Muntatge d'Ainhara Gómez Gómez amb la imatge d'un cotxe de policía

Ainhara Gómez, la desapareguda de 32 anys que ha estat trobada morta lluny de casa

Va sortir de casa seva amb cotxe i 24 hores més tard va ser trobada morta

La localitat de Santaella (Còrdova) està de dol. Aquesta població ha estat la trista protagonista d'un succés desgraciat que ha acabat amb la vida d'una veïna jove de 32 anys. Ens referim a Ainhara Gómez, la jove desapareguda aquesta setmana que, per desgràcia, ha estat trobada morta aquest dimecres 28 de juny a Écija (Sevilla).

La veritat és que només han passat 24 hores entre el moment en què va desaparèixer i el moment en què va ser trobada sense vida lluny de casa.

Dimarts passat, l'Ainhara no deixava rastre del seu parador i la seva desaparició havia estat considerada com "d'alta vulnerabilitat" per l'Asociación SOS Desaparecidos Andalucía.

Troben el cos sense vida d'Ainhara Gómez lluny de casa seva

Ha estat la mateixa associació la que ha confirmat el pitjor dels finals per a aquest cas de desaparició en què ha estat trobada sense vida l'Ainhara Gómez.

Un agent de Policia Nacional d'esquena
La Policia va trobar el cadàver d'Ainhara un dia després de la desaparició | Europa Press

El cas és que els aspectes més concrets de com ha estat trobat el cos sense vida d'Ainhara encara no han sortit a la llum.

Encara que sí que s'ha volgut posar de manifest per part de la Guàrdia Civil que el cos de la jove va ser trobat per un familiar. Així ho ha comunicat la Benemèrita al diari local El Día de Córdoba les últimes hores.

Per a aquest cas, la Policia Nacional s'ha encarregat que s'investigui a fons aquesta desaparició que ha acabat amb un final luctuós. Es volen aclarir les causes d'aquesta mort que ha deixat en xoc les dues localitats andaluses, especialment Santaella.

La noia de 32 anys va desaparèixer dimarts i 24 hores després va aparèixer el seu cadàver

Cal remuntar-se a dimarts passat per conèixer els últims moviments que va fer Ainhara, quan la dona va sortir de casa seva a Santaella dins del seu vehicle. Estem parlant que conduïa un Opel Mokka de color blanc.

Aquest fet va complicar lleugerament la recerca dels agents de la Guàrdia Civil. Tot i que, finalment, gràcies a la col·laboració de les parades de Santaella i els pobles propers, es va trobar el cos de la jove. Va ser aquest dimecres al matí quan es va trobar el cadàver d'Ainhara a la localitat sevillana d'Écija.