Muntatge amb el braç d'un pacient amb una via posada i un metge amb els braços plegats

Un metge agredeix sexualment una pacient a Palma

Es desconeix la identitat del metge, que ja ha estat detingut

La Policia Nacional ha detingut un metge d'un hospital de Palma per un suposat delicte d'agressió sexual. L'agressió l'hauria comès sobre una pacient després de demanar-li que es desvestís de forma total i haver-li palpat la zona de l'engonal. I fins i tot va proposar de fer-li algun tipus de fotografies.

Aquest vergonyós fet el teu lloc el mes de maig passat, quan una pacient va anar a una revisió mèdica afectada d'un problema de salut.

Quan va entrar a la consulta, la pacient no va donar crèdit quan el metge li va suggerir que es desvestís del tot per valorar el seu estat.

I la veritat és que a través d'un comunicat, la Policia Nacional ha tingut bé revelar com va reaccionar la víctima. I és que aquesta es va quedar molt estranyada amb una petició tan inusual com la citada, però finalment va fer cas al facultatiu.

Detenen un metge per agredir sexualment una de les seves pacients a Mallorca

Després que la pacient es tragués la roba, el metge li va demanar que portés a terme diverses postures per valorar el seu estat. Tots dos es mantenien a un escàs metre de distància a excepció d'un requisit del metge. Aquest va ser quan s'hi va acostar i li va palpar la zona de l'engonal.

Un agent de Policia Nacional d'esquena
La policia ha detingut un metge per presumpta agressió sexual a una pacient | Europa Press

Just després, el metge li va demanar si li podia fer unes fotografies. I la pacient en quedar bloquejada no va poder contestar "pel nivell d'estrès i incomoditat que sentia en veure aquesta situació".

Després de la consulta, la dona es va vestir i se'n va anar, no abans avisant del que havia passat a la direcció de l'hospital. A partir d'aquell moment, el responsable del centre mèdic va iniciar una investigació per aclarir tot el que havia passat.

Com no podia ser altrament, la dona també va anar a la policia a denunciar aquestes actituds tan terribles. Cal ressenyar que el Grup de la Unitat d'Atenció a la Família i la Dona (UFAM) de la Policia Nacional està portant la investigació.

Després de dur a terme les gestions per obtenir tota la informació i comprovar què va passar a la consulta, divendres passat va tenir lloc la detenció del presumpte autor. Aquest és acusat d'un delicte d'agressió sexual.