Muntatge baralla a Sitges

Batalla campal a cops d'ampolla i barres de ferro a la sortida d'un local a Sitges

A la baralla van participar gairebé cinquanta persones

El cap de setmana passat es va produir una baralla multitudinària davant d'un local d'oci a Sitges (Barcelona).

Diumenge a la matinada, desenes de joves es van embrancar en una violenta baralla a les portes d'un bar del municipi costaner de Sitges. Encara se'n desconeixen les causes, però el que sí que se sap és que gairebé cinquanta persones van participar en la batalla campal. Aquestes persones es van llençar cadires entre elles, enganxant-se amb ampolles i fins i tot utilitzant barres de ferro per ferir els seus contrincants.

Els veïns, que van ser testimonis del que havia passat, van trucar als serveis d'emergència alertats per la situació. A més dels serveis d'emergència, Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Sitges també van anar al lloc dels fets.

Tot i l'arribada de les autoritats, els participants de la baralla van continuar agredint-se. Finalment, i després d'una llarga estona, la policia va poder dispersar la multitud, encara que no hi consta cap detingut.

Els Mossos d'Esquadra va identificar alguna de les persones que van participar en la baralla. És un grup de joves de nacionalitat espanyola i ètnia gitana del Prat de Llobregat. Segons sembla, els joves es van enfrontar a un grup de vigilants de seguretat del local.

Tot i ser una batalla campal especialment violenta, cap dels implicats va resultar ferit greu, només algun va presentar ferides lleus per contusions, segons va informar el Sistema d'Emergències Mèdiques.

Un altre atac multitudinari a Salou

La mateixa nit, a pocs quilòmetres, a Salou, un altre grup de joves va atacar amb ampolles els vigilants de seguretat de la discoteca KISS.

Discoteca Kiss Salou
Els esvalotadors van acabar fugint avisats pels testimonis quan estaven arribant els cotxes patrulla | Google Maps

Segons informa ElCaso, el motiu de l'enfrontament va ser que els treballadors no van deixar entrar els joves sense pagar, i ells van respondre de manera violenta.

Els esvalotadors van acabar fugint avisats pels testimonis quan estaven arribant els cotxes patrulla.

Un dels joves agressors no va poder fugir i va ser arrestat per un delicte de desobediència i resistència a l'autoritat. Tot i això, el jove va assegurar que presentaria una denúncia per lesions, ja que va ser traslladat a l'Hospital Joan XXXIII de Tarragona per una contusió a la mandíbula.