Muntatge d'una administració de Loteria i Vicente Sánchez Rivero amb jaqueta marró

SUCCESSOS

Un mes sense Vicente, l'home que va desaparèixer després de guanyar un milió d'euros

No se'n sap res des del 30 de gener passat que va sortir de casa sense mòbil, amb el llit sense fer i les portes del corral obertes

Es compleix un mes de la desaparició de Vicente Sánchez Rivero, el veí d'Hinojal que va desaparèixer el 30 de gener passat de manera sobtada. Des d'aquell dia no se'n sap res. Va sortir de casa sense agafar el telèfon mòbil, deixant el llit sense fer i el corral obert.

La denúncia va ser interposada després que diversos veïns i familiars el trobessin a faltar després de tres dies sense veure'l per la zona. El desaparegut havia estat premiat amb un milió d'euros a la loteria feia vuit anys, motiu que no ha estat descartat per la Guàrdia Civil com a possible mòbil del succés. Així i tot, els investigadors mantenen totes les hipòtesis obertes i per ara no n'han descartat cap.

Després dels diferents operatius realitzats des de llavors, divendres passat van tornar a buscar en algunes zones properes al municipi d'Hinojal. D'aquesta manera, membres de l'equip Pegaso de la Comandància de Càceres han fet un rastreig aeri amb el suport d'un dron. L'objectiu d'aquest operatiu és trobar alguna pista que pugui ajudar a trobar el seu parador.

Agents de la Guàrdia Civil al camp en la recerca de Vicent4e Sánchez Rivero
Els agents fa setmanes que pentinen la localitat així com les zones properes. | Guardia Civil

La loteria, possible mòbil de la desaparició

Els fets es remunten al mes de gener passat. Vicente Sánchez Rivero, de 79 anys, va desaparèixer de forma sobtada sense deixar rastre, ni avisar ningú. Va marxar del seu domicili sense portar el telèfon mòbil, deixant el llit sense fer i el corral obert.

Els qui el coneixen apunten que és un home molt ordenat i de rutines, afirmant que això és una situació completament insòlita. Vicente vivia sol a casa dels seus pares, a qui va cuidar fins a la seva mort. Va ser un treballador comú de la zona, que vivia de les peonades que feia i sempre va portar una vida humil.

Va ser el 2016 quan aquest paleta va ser premiat amb un gran premi de loteria que li va canviar completament la vida. La possibilitat que la desaparició estigui relacionada amb aquest cop de sort no ha estat descartada per la Guàrdia Civil.

Malgrat que la Guàrdia Civil no ha deixat de buscar Vicente Sánchez, els seus veïns cada vegada tenen menys confiança en un desenllaç feliç. Per part seva, José Luis Quintana, delegat del Govern a Extremadura, ha seguit de prop l'operatiu de recerca, expressant la seva confiança en la tasca de la Benemèrita. "La Guàrdia Civil està fent les investigacions sobre el terreny i hem de confiar en la seva professionalitat".

Agent de la Guàrdia Civil fent una cerca dins d'un estany d'aigua
A l'operació hi participen drons, un gos especialitzat i l'equip d'activitats subaquàtiques. | Guardia Civil

De moment no s'han aconseguit avenços, encara que tant la Guàrdia Civil com la Unitat Orgànica de Policia Judicial (UOPJ) fa setmanes que pentinen la localitat així com les zones properes. En el marc de l'operació, s'ha desplegat un dispositiu format per agents, drons, un gos especialitzat i l'equip d'activitats subaquàtiques.

➡️ Successos

Més notícies: