Foto d'una dotació dels bombers d'Alacant i diversos bombers i una cinta de la Policia Local

SUCCESSOS

Moren un nen de 5 anys, el seu pare i l'àvia a l'incendi d'un edifici a Alacant

L'incendi, que ha deixat tres víctimes mortals i 15 ferits, es declarava de matinada en un edifici residencial d'Alacant

Inici de la setmana tràgic a Alacant. Tres persones, un nen de 5 anys, el seu pare i l'àvia, han perdut la vida a l'incendi d'un edifici.

El foc es declarava aquesta matinada passada en un bloc residencial de 24 pisos de l'avinguda Marineros de la Vila Joiosa. El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i 112 Comunitat Valenciana rebia l'avís al voltant de les 2:15.

Fins a la zona, s'hi han desplaçat dotacions dels bombers de la Diputació d'Alacant, una ambulància del SAMU i de Suport Vital Bàsic (SVB) i dues unitats convencionals. També hi han acudit agents de la Policia Local.

Un nen de 5 anys, el seu pare i l'àvia, les víctimes mortals de l'incendi

L'incendi en un edifici residencial de l'avinguda Marineros a Alacant ha deixat tres víctimes mortals, segons les primeres informacions. Es tractaria d'un nen de 5 anys d'edat, el seu pare i l'àvia.

Tots tres han quedat atrapats dins del seu domicili i els bombers, que apagaven les flames cap a les 8:00, no han pogut rescatar-los amb vida.

Fins a 15 persones més, set dones entre 24 i 67 anys i vuit homes d'entre 13 i 57 anys, han resultat ferides a conseqüència de les flames. Els afectats han rebut atenció mèdica d'urgència al lloc dels fets.

La majoria de lesions que presentaven els ferits eren de caràcter lleu i han pogut ser donats d'alta al lloc. La resta han estat traslladats a l'Hospital Marina Baixa de la Vila Joiosa, després de veure's afectats per inhalació de fum.

S'investiguen les causes

La policia està investigant ara les causes que podrien haver provocat aquest incendi d'un bloc de pisos residencial a Alacant. Aquest s'hauria declarat al pis 11 de l'edifici de 24 plantes. De moment, però, es desconeixen.

L'incendi finalment ha estat donat per extingit pels bombers cap a les 7:34. La majoria de veïns han pogut tornar a casa seva, després que el cos comprovés l'estructura i ventilés l'edifici.

Tot i això, també s'ha habilitat un espai al centre social del mateix municipi, on han reallotjat de forma temporal els residents que no han pogut tornar a casa seva.

➡️ Successos

Més notícies: