Muntatge de fotos d'un plànol general de les vies d'un metre i al costat una imatge d'un cadàver amb llaç negre

SUCCESSOS

Alejandro, de 19 anys, ha mort atropellat a Madrid després d'un comiat de solter

L'Alejandro venia de celebrar un comiat de solter quan, en baixar del vagó del metro, el seu peu va quedar encallat entre el cotxe i l'andana

Tràgic succés el que ha tingut lloc en una estació de metro de Madrid. Alejandro, un noi de 19 anys, ha mort després de caure accidentalment a les vies del metro. I tot després que el peu quedés atrapat entre el cotxe i l'andana just quan el metro es va posar en marxa.

El succés ha tingut lloc aquest diumenge a l'estació de Puerta de Arganda, al voltant de les 7.10 hores del matí. Més concretament, a la línia 9 entre Rivas Futura i San Cipriano. En aquell moment, el jove tornava a casa seva —ubicada al barri de Vicálvaro— després d'un comiat de solter que va celebrar amb uns amics a Arganda del Rey.

En el moment de l'accident, l'Alejandro no estava sol. Tenia la companyia de dos dels seus amics, que van ser els que van explicar a la Policia Nacional els fets.

Plànol general de l´interior d´una estació de metro de Madrid
L'accident ha tingut lloc a la línia 9 entre Rivas Futura i San Cipriano (Madrid) | Europa Press

L'Alejandro no va tenir temps de desencallar el peu

L'Alejandro era a l'interior d'un vagó amb els seus amics i quan va voler baixar no va precisar bé, i el seu peu va quedar atrapat entre el cotxe i l'andana. De manera que va acabar caient accidentalment, segons el relat dels seus dos amics.

Amb tan mala sort que el succés es va donar quan el tren començava a rodar, així que el jove no va tenir temps de desencallar el seu peu atrapat. Així doncs, la seva cama va ser ‘succionada’, segons recullen des d'El Mundo.

Gent entrant a un vagó parat a l'andana de l'estació de metro d'Atocha Renfe, a Madrid (Espanya), a 11 de gener de 2021
El peu de l'Alejandro va quedar atrapat entre cotxe i andana | Europa Press

Els amics del jove van avisar ràpidament els serveis d'emergències i van acudir ràpidament al lloc de l'accident. Tot i això, com la caiguda va coincidir amb l'arrencada del tren, els sanitaris no van tenir marge per actuar i només van poder certificar la mort del jove.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Fins al lloc dels fets també es va desplaçar un equip de bombers i la Policia Nacional, juntament amb la policia científica. Malgrat que tot apunta que es tracta d'un fet accidental, s'ha obert una investigació per aclarir què va passar.

D'altra banda, un equip de psicòlegs han atès els amics de l'Alejandro, que viatjaven amb ell al tren i han estat testimonis de l'accident. D'altra banda, des del Metro de Madrid no s'han pronunciat sobre els fets. Tot i això, sí que han anat informant sobre els talls i els restabliments de servei de la línia 9.

➡️ Successos

Més notícies: