Fotomuntatge amb imatge de fons d'un agent dels Mossos d'Esquadra d'esquena i una rodona vermella amb una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM)

SUCCESSOS

Un menor de 15 anys, apunyalat al mig del carrer: li volien robar

Els testimonis i la víctima van declarar que els agressors, que van apunyalar el jove a Mataró (Barcelona), eren magribins

Els Mossos d'Esquadra estan investigant l'atac a un menor de 15 anys al mig del carrer. Els fets van passar dissabte passat, 24 de febrer, a Mataró (Maresme).

Per causes que s'estan investigant, els atacants haurien assaltat el jove quan caminava per la via Europa del municipi al voltant de les 20:00 i l'haurien apunyalat amb una arma blanca.

Tot i això, ara el jove es troba fora de perill. La Unitat de Recerca de la Comissaria de Mataró s'ha fet càrrec del cas després de rebre la denúncia del menor.

Apunyalen un menor de 15 anys al mig del carrer

Un menor de tan sols 15 anys va ser apunyalat dissabte passat, 24 de febrer, al mig del carrer, segons ha informat El Caso. Tot va passar al voltant de les 20:00 de la tarda a la via Europa de Mataró. És una avinguda que uneix la C-32 i la ronda O'Donnell del municipi.

Els atacants, de nacionalitat magribina, segons els testimonis que estaven al lloc dels fets i de la víctima, haurien atacat el jove amb una arma blanca. Després de l'atac, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es va desplaçar cap a la zona, on va atendre el menor per una ganivetada i també diversos cops.

Tot i que les causes del succés encara estan sent investigades per la policia catalana, fonts policials apunten que l'objectiu dels autors era robar-li.

La Unitat de Recerca dels Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Mataró va rebre la denúncia del menor i ja s'ha fet càrrec de la investigació del cas.

Es troba fora de perill

Després de l'atac, el menor va ser traslladat amb una ambulància del SEM cap a un hospital de la zona. El jove, però, ara mateix està ferit greu, però està fora de perill i no es tem per la seva vida.

Tot i això, la policia catalana encara continua buscant els autors i la Unitat de Recerca de la Comissaria de Mataró s'ha fet càrrec del cas.

Fonts policials han assegurat que els Mossos d'Esquadra coneixerien els atacants, habituals de la zona, i que ja comptarien amb antecedents de delictes del mateix tipus. Tot i això, encara no consten detinguts.

➡️ Successos

Més notícies: