Fotomuntatge amb la imatge en una rodona vermella amb la cara de Manuel Vázquez Baena i una cinta policial dels Mossos d'Esquadra prohibint el pas de fons

SUCCESSOS

Manuel, l'home que va sortir a caminar i va ser trobat sense vida

Els Mossos d'Esquadra han trobat a la província de Barcelona el cos de l'home, que estava desaparegut des d'aquest dilluns

Tràgic succés a Catalunya. Els Mossos d'Esquadra han trobat aquest dimarts, 27 de febrer, el cos sense vida de Manuel Vázquez Baena.

L'home, de 61 anys i veí de Sant Joan de Vilatorrada (Bages), estava en parador desconegut des d'aquest dilluns passat, quan va sortir a caminar amb els gossos i no va tornar a casa.

Havia sortit a caminar

La policia catalana trobava aquest dimarts el cos de Manuel Vázquez Baena, un veí de Sant Joan de Vilatorrada que estava en parador desconegut des de dilluns.

Segons ha avançat el mitjà digital Regió 7, la família denunciava la seva desaparició a la nit, després que l'home, de 61 anys, sortís a passejar amb els gossos pels voltants del municipi i no tornés al seu domicili.

Després d'una campanya inicial a través de les xarxes socials, els agents dels Mossos començaven aquest matí un ampli dispositiu de recerca. Aquesta ha recorregut els llocs habituals per on Manuel Vázquez Baena solia passejar, com el Collbaix o la zona del darrere del Congost de Manresa.

Al dispositiu han participat la unitat URMA i el grup de muntanya de la policia catalana, la Policia Local de Sant Joan de Vilatorrada i Bombers de la Generalitat.

Es va precipitar per una zona boscosa

El cos de Manuel Vázquez Baena era finalment localitzat a una zona boscosa del municipi de Sant Joan de Vilatorrada, a prop de la carretera Fonollosa.

Les primeres hipòtesis dels Mossos apunten que Manuel Vázquez Baena s'hauria precipitat en un terraplè, situat en un marge a la sortida de Sant Joan de Vilatorrada, després de sortir a passejar aquest dilluns passat.

És una de les rutes que feia de forma habitual. Tot i això, la seva família donava la veu d'alarma a la nit, després de veure que l'home no tornava al seu domicili després del passeig.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

La víctima, Manuel Vázquez Baena, era una persona molt reconeguda a la localitat. Havia treballat durant anys com a constructor. Tot i que també era molt conegut per la seva afició a sortir amb moto i perquè pertanyia a la Penya Madridista del seu municipi.