Un agent de Policia Nacional d'esquena

Un jove confessa a la policia haver escanyat una dona a Alcalá de Henares

La policia està investigant la relació entre tots dos subjectes

Un jove de 25 anys ha assassinat una dona de 53 després de, presumptament, estrangular-la amb la tècnica del mataleó a casa seva. Seguidament, el suposat homicida va trucar la policia avisant que després de discutir amb la víctima, ja no presentava signes de vida. Els agents es van desplaçar immediatament al domicili on van procedir a la detenció de l'home com a presumpte autor dels fets.

Fins i tot l'habitatge es va mobilitzar un operatiu d'emergències per intentar socórrer la víctima. Segons ha informat Emergències 112 de Madrid, en arribar els sanitaris van trobar la dona estesa a terra amb signes d'escanyament i sense possibilitat de ser reanimada. Finalment, els metges tan sols van poder constatar la seva mort al mateix lloc dels fets.

El cas ha quedat en mans del grup VI d'Homicidis de la Prefectura Superior de Policia de Madrid, que estan investigant els fets. Els agents estudien la relació entre tots dos, ja que el detingut residia en un domicili diferent del de la víctima. De moment, sembla que no hi havia denúncies prèvies i cap dels dos tenia antecedents penals.

La dona va morir immediatament

A prop de mitjanit d'aquest dilluns, una trucada alertava la policia d'un presumpte assassinat al carrer Batanes del municipi madrileny d'Alcalá de Henares. Després de l'avís, la Policia Nacional es desplaçava a la zona dels fets per verificar-ne la confessió. Un cop a l'interior del pis, els agents detenien un jove de 25 anys com a presumpte assassí.

El noi havia acabat amb la vida d'una dona de 53 anys escanyant-la amb la tècnica del mataleó, després d'haver discutit. Aquest mètode consisteix a passar el braç pel coll de la víctima fins a deixar-lo en un estat d'inconsciència a causa de la manca d'aire a les vies respiratòries. Aquesta mort violenta va ser confirmada pels sanitaris que van atendre la víctima, que havia mort immediatament al seu domicili.

Ara, els agents intenten aclarir la relació que hi havia entre el detingut i la víctima per aportar noves dades al cas. Durant l'interrogatori previ a la seva detenció, el jove va manifestar que tots dos eren amics, però en aquesta ocasió havien discutit. De moment, la investigació continua oberta i no es descarta cap hipòtesi.