Imatge dels Mossos d'Esquadra i el SEM en un operatiu a la mina de Súria
SUCCESSOS

'Gusy', l'amo d'un bar que han trobat mort en un congelador a Sant Adrià

L'home feia temps que vivia dins del bar

L'amo d'un bar de la localitat de Sant Adrià del Besòs, a Barcelona, ha aparegut mort per sorpresa aquest diumenge, 2 de juliol. L'home, anomenat 'Gusy', d'uns 50 anys, era a l'interior d'un congelador del seu bar mort per raons que encara no es coneixen.

El que sí que ha confirmat la policia catalana és que l'home no presenta signes de violència, i per això la investigació apunta a un possible suïcidi o a una mort accidentada.

Propietari del bar on hauria mort

'Gusy', l'home mort, era el propietari del bar 'Can Gusy', situat a la cantonada entre l'avinguda de la Platja i el carrer Lleida de la localitat. Segons explica Elcaso, era un dels bars històrics del barri, sempre estava ple de gent, si bé va anar canviant de propietaris amb el pas del temps.

'Gusy' va agafar el bar amb la seva dona, dos espanyols, que el van anar deixant perdre. La realitat és que van fer del bar històric un local ple de soroll, baralles i vici, fins a convertir-se en un bar conflictiu amb els veïns de la zona.

La sorpresa per als veïns del barri va arribar ahir, diumenge 2 de juliol, a la tarda, quan la seva dona va anar al bar a buscar-lo i se'l va trobar mort dins del congelador.

Imatge d'un bar a Sant Adrià del Besòs
Gusy hauria mort dins del bar. | Google Maps

Feia uns mesos que vivia dins del bar

L'home ja no vivia amb la seva dona, feia uns mesos que vivia al bar. De fet, el bar havia tancat i l'home vivia a l'interior del local, en un traster que hi ha al primer pis, on els amos del local dels anys 60 havien viscut.

Feia un parell de setmanes que la seva dona no en sabia res, ja que ella vivia al pis que tenien al costat del bar, i es va acostar fins al bar per mirar si li havia passat alguna cosa. Després de plantar-se al local i no rebre resposta, la dona va accedir a l'interior trencant un vidre i es va trobar amb l'última cosa que s'esperava, a 'Gusy' mort dins d'un congelador.

Gusy era un addicte

Encara que la notícia ha agafat per sorpresa tots els veïns del barri, molts sabien que 'Gusy' tenia problemes amb els vicis. Tenia problemes amb l'alcohol i les drogues i feia mesos que malvivia al bar.

Sovint, rebia la visita de la dona i els amics, amb els quals s'havien detectat festes il·legals que sempre acabaven a altes hores de la matinada, i que provocaven problemes amb la resta del barri.

És per això que els veïns no es creuen la versió de la policia catalana. Els veïns creuen que dins de la misteriosa mort hi ha alguna cosa més. Els problemes que tenia amb persones de tot el barri fan pensar el pitjor als veïns, encara que els Mossos indiquin que es podria tractar d'un suïcidi.