Sanitaris atenent la víctima d'un atropellament mortal a Eivissa

Un noi de 26 anys mor després de llançar-se sota les rodes d'un taxi a Eivissa

El jove va intentar llançar-se a la via un parell de vegades

Dilluns a la tarda, un jove de 26 anys va ser atropellat mortalment a la carretera de l'aeroport d'Eivissa.

Els fets van passar cap a les 20.20 hores. Pel que sembla, la víctima va irrompre a la carretera E-20 en direcció a l'aeroport de l'illa i es va llançar a un taxi que passava i el va esquivar. Minuts més tard, la víctima es llançava a un altre vehicle que no el va poder esquivar.

"Quan he vist el xaval allà a la carretera, he pensat 'què fa?, ho atropellaran'. Però estant gairebé a la seva altura, se m'ha tirat a sobre com si fos Superman. Jo he girat a la dreta i em ha donat al retrovisor esquerre, que s'ha trencat", explicava la taxista.

Segons relata la conductora, després d'esquivar-lo va comprovar que el jove seguia dret. La dona, que havia parat el taxi després de l'ensurt que acabava de viure, va veure com la víctima es llançava al cotxe d'un altre taxista.

"Quan ha passat el company s'ha llençat sota el cotxe literalment", comentava.

La víctima s'ha llançat sota les rodes del taxi

El jove, natural de Barcelona, va morir pràcticament a l'acte. Per l'atropellament, va patir greus lesions incompatibles amb la vida. Els sanitaris que van acudir al lloc dels fets no van poder fer res per la vida l'home i en van certificar la mort.

Imatge de taxi de Barcelona amb el cartell en verd
La víctima va intentar un parell de vegades llançar-se a un vechiulo | Europa Press

"Em fa moltíssima pena el noi, m'alleuja una mica haver estat capaç d'esquivar-lo, però també em sento malament pel meu company", confessa la taxista.

A més, la dona denuncia la manca de control a les carreteres de l'illa. Segons relata, el canal del taxi avisava que la víctima feia un temps que creuava de banda a banda de la via, però lamenta que ningú li parés.

Agents de la Guàrdia Civil, Policia Local de Sant Josep i dues ambulàncies s'han desplaçat al lloc de l'accident, on s'han produït petites retencions. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació del tràgic succés.

Els usuaris d'aquesta carretera es queixen de la manca de seguretat que hi ha. Fa tan sols un mes, el Diario de Ibiza, publicava una vídeo en què es pot veure com un cotxe envaeix el carril contrari i xoca contra un taxi.