Dos agents de la Guardia Civil d'esquenes

Amenaça de matar i esquarterar la seva exdona i el fill de tots dos: acaba detingut

La seva exparella no havia gosat denunciar prèviament per por

Un home de 45 anys d'origen senegalès ha estat detingut per la Policia Local d'Ibi (Alacant) i la Guàrdia Civil per amenaçar de matar i esquarterar la seva exparella. A més, aquest també hauria ideat el mateix amb el fill de tots dos.

Així han informat de la detenció fonts policials, uns fets que van tenir lloc divendres a la tarda 18 d'agost.

Els agents esmentats de la Policia Local van detenir aquest home immigrant que tenia una ordre d'expulsió. Aquest ja havia amenaçat diverses vegades de matar la seva exparella i el fill que tenien en comú.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Tot va passar gràcies a una intervenció policial prèvia que no tenia res a veure amb aquest episodi. La veritat és que els agents van poder parlar amb la presumpta víctima, una dona de 31 anys, per conèixer certes informacions del detingut.

A col·lació d'aquestes qüestions, apunta la Policia Local, l'exparella d'aquest home va confessar que feia “un temps que estaven separats a causa de la seva constant actitud, agressiva i controladora”.

Detingut un home de 45 anys per amenaçar de matar la seva exparella i el fill de tots dos

Alhora, aquesta dona havia indicat que “havia patit lesions en el passat. Rebent constants amenaces de mort, tant ella com el fill de tots dos, any i mig d'edat”.

Policia d'Elx
A Alacant s'ha produït una detenció d'un senegalès que volia esquarterar el fill | Facebook

Fonts policials van exposar que la seva dona "tenia por" perquè creia que portaria a terme les amenaces si la veia relacionar-se amb algú fora del seu entorn.

Aquesta por va fer que mai no arribés a denunciar, però la policia li va aconsellar que denunciés ràpidament per investigar el que estava succeint en la seva relació i així poder prendre mesures per part de les autoritats.

Així doncs, la dona va donar el vistiplau a la recomanació dels agents i “va acudir a la caserna de la Guàrdia Civil d'Ibi per a aquest tràmit. Un agent de la Benemèrita va prendre-li manifestació i va accelerar totes les actuacions a dur a terme”.

Hores després, una patrulla de la Policia Local d'Ibi, amb una altra de la Guàrdia Civil, es van personar a l'habitatge del presumpte autor dels fets. Amb tot, el van detenir de manera immediata i se'l va posar a disposició judicial.