Un agent de Policia Nacional d'esquena

Un jove de 22 anys intenta ferir de gravetat la seva parella i la policia

Demanen 3 anys de presó per al jove detingut a Oviedo

Un noi de 22 anys va ser detingut dissabte a Oviedo després d'intentar apunyalar amb una navalla la seva parella i diversos agents de la Policia.

Els agents van intentar defensar en tot moment la dona, i es van veure sorpresos pel jove enfurismat, les inicials del qual són DPS

L'intent d'apunyalament va tenir lloc cap a les 9.30 del matí a la capital de Principat. Al voltant d'aquesta hora, els agents van ser requerits perquè es dirigissin al carrer Canonge, al casc vell de la ciutat asturiana.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Allí estava tenint lloc una violenta discussió entre el jove i la seva parella. El primer estava fora de control ple de sang i volent agredir amb una navalla la seva xicota.

Minuts abans, sembla que aquest mateix jove hauria tingut una baralla amb un grup de dominicans. El seu estat era força exaltat i quan van arribar els agents de la Policia Nacional i Local el van intentar calmar, si bé no li van fer cas.

Detingut un jove a Oviedo quan intentava apunyalar amb una navalla la seva parella

Aquest seguia amb l'arma blanca d'11 centímetres a la mà i volent atacar la seva nòvia. Així doncs, un dels agents va haver de protegir la dona i un altre alhora volia treure l'arma al jove.

Dos policies nacionals en un control al carrer
La policia ha hagut de demanar reforços davant de l'actitud violenta del jove | Policía Nacional

El jove es va defensar a base de cops, i en aquell moment va començar a amenaçar d'atacar igualment amb la navalla els agents citats.

Els agents van haver de sol·licitar reforços de la Policia Nacional i Local d'Oviedo, veient la gravetat de la situació en què es trobaven.

Finalment, el noi va ser detingut amb lesions a les espatlles i el front, així com talls als braços. Aquest va ser traslladat a l'hospital i va tornar a embolicar-la, ja que va començar a colpejar el mobiliari i al personal sanitari del centre.

Després d'unes hores, aquest finalment es va calmar i va passar a disposició judicial. La Fiscalia ha demanat per al noi tres anys de presó, si bé no s'ha conformat amb aquesta pena.

El cert és aquest cas passarà al Jutjat Penal, i cal recordar que aquest jove té pendent un judici. Un on li demanen quatre anys de presó perquè és el presumpte autor d'un robatori amb força.