Carrer Sant Crispí, Terrassa
SUCCESSOS

Un home apunyala a la seva dona i després intenta suïcidar-se a Terrassa

La dona va ser traslladada a l'hospital en estat molt greu, encara que no es tem per la vida. Per contra, l'home es troba en estat crític

Els Mossos d'Esquadra investiguen un apunyalament a Terrassa que ha tingut lloc aquesta mateixa nit. Un home de nacionalitat marroquina ha atacat a la seva dona en un pis localitzat al carrer de Sant Crispí, al barri de Ca n'Anglada.

L'home li ha clavat una punyalada al pit, per motius que encara s'investiguen, deixant-la ferida molt greu. Després del succés, l'agressor ha intentat suïcidar-se saltant al buit i ha estat traslladat a l'hospital en estat crític.

Gràcies als Mossos d'Esquadra, a la Policia Municipal i al Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), es va poder salvar la vida de la dona i no es tem per la seva vida. Després dels fets, s'ha obert una investigació per part del grup d'Homicidis de l'Àrea de Recerca Criminal per presumpte cas d'homicidi en grau de temptativa.

Tres apunyalaments a Terrassa en una setmana

És el tercer cas d'apunyalament a Terrassa aquesta setmana, amb la qual cosa, ja són tres investigacions obertes per part de Mossos d'Esquadra. Dimecres passat 17 de gener, dos joves es van apunyalar mútuament al carrer Bartrina.

Mossos d'Esquadra, Policia Municipal i el SEM es van desplaçar fins al lloc dels fets, on es trobaven tots dos joves de nacionalitat espanyola ferits. Un, d'uns 20 anys, va morir a causa de les ferides, mentre que l'altre, de 24 anys, va ser traslladat en estat greu a l'hospital i va sobreviure. Després va ser detingut per la policia catalana.

D'altra banda, aquell mateix dia, al voltant de les 23.00 h, dos homes d'origen dominicà van atacar un tercer d'origen magribí al carrer de Núria. Va rebre tres ganivetades, una a la cama i dues al pit, i va ser traslladat a l'hospital en estat greu. Tot i això, no es tem per la seva vida i Mossos d'Esquadra ho investiga amb la principal hipòtesi que es tractaria d'un enfrontament per motius de drogues.