Muntatge de fotos dels peus d'un nen jugant a futbol davant una porteria i, al costat, un llaç negre en senyal de condol
SUCCESSOS

Sebas, el nen de 15 anys que ha mort sobtadament mentre entrenava a Valladolid

El cadet es va començar a sentir indisposat mentre entrenava amb el seu equip, el Club Deportivo Zaratán de Valladolid

Valladolid està de dol. Sebas, un nen de 15 anys que jugava al Club Deportivo Zaratán, ha mort sobtadament després de sentir-se indisposat en ple entrenament.

El succés va tenir lloc dimecres passat, 17 de gener, durant una sessió d'entrenament. El menor va començar a trobar-se malament i així ho va comunicar als seus entrenadors. Malgrat ser atès per ells, el jove va acabar perdent la vida.

Sebas va començar a trobar-se malament durant l'entrenament

Sebas, de només 15 anys, va acudir al seu entrenament de futbol i allà es va començar a sentir indisposat. Manuel Gallego, l'entrenador de porters i el segon entrenador, va ser la persona que el va atendre en un primer moment.

En veure que el menor estava patint marejos, Manuel va demanar ajuda a Juan José Fernández, el coordinador de Futbol 7 que es trobava als voltants de les instal·lacions esportives.

Muntatge del córner d'un camp de futbol i un llaç negre
El Club Deportivo Zaratán ha suspès la seva activitat | e-noticies.cat, Lorenzo

Tot i això, en veure els símptomes que patia el jove, els dos entrenadors van decidir que havien de traslladar Sebas a un centre de salut proper. Ángel Pérez, el president del club, va ser qui va traslladar el noi a l'ambulatori. Tot i tots els esforços, el menor va morir al centre sanitari poc després de ser traslladat.

“Vam pensar que podia ser un tall de digestió o una baixada de sucre”, declara Juan José Fernández a Europa Press. Però tot va canviar “quan es va començar a tocar l'estèrnum i dir-nos que sentia un formigueig a les mans”. En aquell moment va ser quan van decidir traslladar-lo corrents a un centre de salut de la localitat.

Sebas, un jove futbolista que deixa un gran buit

Juan José Fernández ha mostrat consternació davant la tràgica notícia i ha donat el condol a l'entitat, i també als familiars i amics del menor. El mort era veí de Zaratán i havia format part del Cuadrón i, després, del CD Laguna.

Aquest mateix any va prendre la decisió d'incorporar-se al CD Zaratán, i jugava al Cadet B del club. L'entitat esportiva ha decidit suspendre tots els entrenaments fins dilluns que ve i també els partits que tenia previstos per a aquest cap de setmana.

Uns 300 futbolistes i 21 equips del CD Zaratán lamenten la inesperada pèrdua del Sebas. Per part seva, l'Ajuntament de Zaratán també ha suspès tots els actes públics previstos per als pròxims dies i ha decretat tres dies de dol.