muntatge-foto-rosa-peral-albert-lopez-urusula-corbero-quim-gutierrez-petó

Les similituds de Rosa Peral i Albert López amb 'El cuerpo en llamas' en imatges

Els paral·lelismes entre el crim de la Guàrdia Urbana i la sèrie de Netflix al detall

El 8 de setembre passat, Netflix va estrenar la sèrie El cuerpo en llamas, una ficció que té per objectiu narrar l'anomenat crim de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

L'assassinat de Pedro Rodríguez a mans de la seva xicota, Rosa Peral, i l'amant d'ella, Albert López, ha estat dels més mediàtics de l'última dècada. I és que, segons la Fiscalia, el 2 de maig del 2017, Rosa Peral i Albert López, van drogar i van assassinar Pedro Rodríguez i després de ficar-lo al maleter del seu cotxe, li van calar foc.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Aquest crim envoltat de sexe, gelosia i la mort d'un agent del cos de policia va convertir el crim en tota una sensació. Per això, El cuerpo en llamas, protagonitzat per Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez, s'ha convertit en la sèrie més vista de la plataforma des de la seva estrena, la setmana passada.

Però, en què s'assembla la vida de Rosa Peral i Albert López a la sèrie de Netflix? T'ho mostrem amb aquestes imatges

  • muntatge-foto-rosa-peral-albert-lopez-urusula-corbero-quim-gutierrez-petó
  • Muntatge Rosa Peral i Ursula Corberó vestides de policia
  • Muntatge d'Albert López i Quim Gutierrez a la platja sense samarreta
  • Muntatge d'una foto de Rosa Peral i Albert López en un sopar i la recreació de la mateixa foto d'Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez a El cuepo en llamas
  • Muntatge Rosa Peral detinguda i Úrsula Corberó detinguda a la sèrie
  • Muntatge Albert López detingut i Quim Gutierrez detingut
  • Muntatge Rosa Peral al judici i Úrsula Corberó
  • Muntatge d'Albert López al judici i Quim Gutiérrez
  • 1/8
  • muntatge-foto-rosa-peral-albert-lopez-urusula-corbero-quim-gutierrez-petó

A la vida real, Rosa Peral, no té una filla, com es veu a El cos en flames, sinó que en té dues. A més, cal destacar també que traient els tres protagonistes del crim (Rosa, Albert i Pedro), la resta de noms dels personatges no es corresponen amb la realitat.

A més, a la ficció s'ometen alguns detalls com l'affer que va tenir Rosa amb el seu veí Manuel. Un altre detall que crida l'atenció és el canvi d'uniforme de la policia a la ficció. Tot i que la Guàrdia Urbana de Barcelona es va oferir a prestar a Netflix uns uniformes reals de la policia, aquests ho van descartar per què "el groc no quedava bé en pantalla".

I és que més enllà d'uns pocs detalls que donin una mica de velocitat a la ficció, el cert és que El cos en flames és un relat pràcticament idèntic al succeït aquell 2 de maig de 2017.