Una ambulància arriba a la casa on una dona retinguda per un policia retirat, el 30 d'agost del 2023, a Alzira, València

Un menor ferit després de patir un tall al coll durant una baralla al mig del carrer

Després de l'agressió, el jove va quedar estès a terra en estat greu

Un menor ha resultat ferit després de patir un tall amb un vidre durant una baralla amb altres menors a Benicàssim (Castelló). Davant la gravetat de les lesions, el jove va haver de ser atès pels serveis sanitaris al mateix lloc dels fets. Posteriorment, els metges van decidir traslladar-lo d'urgències a l'Hospital General de la localitat, on encara està ingressat.

La baralla ha tingut lloc en el marc de les festes de Benicàssim, un festeig celebrat en honor a Sant Tomàs. La Guàrdia Civil ha obert una investigació per poder aclarir els fets i localitzar el presumpte agressor. Fins ara, no s'ha fet cap detenció que pugui estar relacionada amb el succés.

Un agent de la Guàrdia Civil d'esquena al carrer patrullant
Agents de la Guàrdia Civil van acudir al lloc dels fets | Europa Press

Roman ingressat

Els fets van passar diumenge a la matinada al voltant d'un aparcament situat al carrer Font de la Bartola, on és habitual que es reuneixin els joves.

Durant aquests dies, la localitat valenciana es troba immersa a les Festes de Sant Tomàs, una festivitat en què segons detalla la seva regidora de Festes, Elena Llobell, “seran dies de convivència, tradicions, fraternitat i també respecte”.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Tot i això, al segon dia del seu inici, cap a la 01.00 de la matinada, un grup de menors d'edat s'embrancaven en una baralla en què un dels integrants va resultar greument ferit. Pel que sembla, el noi va patir un presumpte apunyalament amb un vidre trencat o algun objecte punxant que li va provocar greus lesions al coll. Això va provocar que la víctima acabés estesa a terra, i requerís la presència d'una unitat de serveis d'emergència de Suport Vital Bàsic.

Plànol curt de l´interior d´una ambulància
Una unitat de Suport Vital Bàsic va acudir al lloc dels fets | Europa Press

Fins a la zona van acudir diverses patrulles de la Policia Local de Benicàssim, així com la Guàrdia Civil, que van intentar socórrer el ferit fins a l'arribada dels sanitaris.

Pocs minuts després arribava una ambulància, els efectius de la qual van estabilitzar el menor per evacuar-lo d'urgències fins a l'hospital castellonenc. Allí roman ingressat a la Unitat de Cures Intensives, encara que se'n desconeix el seu estat de salut.

El cas està en mans de la Guàrdia Civil i ja s'ha obert una investigació que serà aclarida en un judici.