Imatge des d´un túnel de l´embassament d´Ulldecona, Castelló

Desapareguda una persona a l'embassament d'Ulldecona

Els seus acompanyants es van alarmar en veure que no sortia a la superfície

Desolació a la província de Castelló després que aquest dijous 24 d'agost des de la nit s'estigui buscant una persona que va desaparèixer a l'embassament d'Ulldecona. Cal ressenyar que l'esmentat embassament està ubicat al terme municipal de la Pobla de Benifassà.

Un fort dispositiu de Bombers del Consorci Provincial de Castelló i la Guàrdia Civil busquen sense descans des de la nit d'ahir aquesta persona. Una persona que s'hauria enfonsat en aquest embassament per causes que a aquesta hora del dia es desconeixen del tot.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

La veritat és que els Bombers van ser mobilitzats aquest dijous a última hora de la tarda per rescatar per tots els mitjans una persona que s'havia enfonsat.

Aquesta se'n va anar al fons de l'aigua mentre es banyava a l'embassament d'Ulldecona. A través d'un missatge de Twitter des del compte Bombers Dipcas, hem pogut comprovar com estan duent a terme les tasques de cerca.

El cas és que la persona desapareguda estava juntament amb diversos acompanyants més que es van començar a alarmar en un moment donat.

Busquen el cos d'una persona que es va enfonsar aquest dijous a l'embassament d'Ulldecona

Va passar així en veure que aquesta persona no sortia a la superfície. Fruit del nerviosisme i la preocupació van trucar immediatament al servei d'Emergències de la província castellonenca.

En qüestió de minuts, una dotació del Parc de Bombers del Baix Maestrat va anar a la zona sense demora. A més, també va fer el mateix un equip de busseig de la Unitat de Rescat Aquàtic (URA) del Consorci Provincial de Bombers. I alhora va col·laborar una unitat de comandament.

Imatge d'un equip de salvament de la Guàrdia Civil amb els neoprès sobre una llanxa
La cerca d'aquesta persona desapareguda és incessant | Guardia Civil

Per si no n'hi hagués prou, també es va desplaçar fins al lloc de la desaparició un equip del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil.

Estem parlant d'un grup que dirigeix i coordina les operacions de cerca que continuen aquest divendres.

Això sí, malgrat la dificultat per trobar el cos d'aquesta persona, confien que aviat la puguin trobar. I tot després que fa tot just unes hores s'enfonsés de forma totalment inesperada al conegut embassament castellonenc.