Accident de trànsit. La Guàrdia Civil atén un home amb la cama amputada

Un motorista perd la cama en un accident a Lleó

La principal hipòtesi és que l'accidentat quedés enlluernat pel sol

El 19 d'agost passat, un motorista de 74 anys patia un accident a Valdefresno (Lleó). A conseqüència de l'accident, l'home va patir l'amputació d'una extremitat a l'alçada de la tíbia.

Els fets van passar cap a les 21.00 hores, a l'A-6, a l'altura de Valdefresno. La Central Operativa de la Guàrdia Civil de Trànsit de Lleó va rebre l'avís del sinistre vial que va tenir com a resultat un home ferit greu.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Davant la urgència del succés, els agents de la Guàrdia Civil van fer a la víctima, un torniquet amb una cinta i una defensa policial. La Benemèrita, que va aconseguir aturar l'hemorràgia, va mantenir amb vida el conductor fins que van arribar els serveis d'emergències.

Ara segueixen investigant les causes de l'accident que va acabar amb l'amputació de la cama d'un home de 74 anys. La hipòtesi que cobra més força és que el motorista va ser enlluernat per la posició del sol.

Davant d'aquests fets, la policia recorda que els conductors enlluernats pel sol han de mantenir la trajectòria del vehicle i adequar la velocitat a les circumstàncies, evitant frenar bruscament.

Hospital Universitari de Lleó
L'home va ser traslladat a l'hospital en estat greu | Google Maps

Un jove de 26 anys se secciona la mà per accident

Un noi de 26 anys va resultar ferit en seccionar-se de manera accidental la mà mentre treballava.

Segons dades del Servei d'Emergències Castella i Lleó, els fets es van produir abans de les 22.17 de dijous passat, al número 157 de l'avinguda Párroco Pablo Diez, a Lleó.

Pel que sembla, un treballador de l'empresa va avisar el 112 després de veure com el seu company s'havia seccionat la mà per accident.

El 112 va avisar a la Policia Local, al Cos Nacional de Policia i a Sacyl, que va mobilitzar una UVI mòbil, la qual va traslladar el treballador de 26 anys al Complex Assistencial de Lleó.