Cordó policial dels Mossos d'Esquadra
SUCCESSOS

Una dona de 26 anys mata a punyalades la seva parella: va mentir a la policia

Els fets van tenir lloc el 16 de novembre passat en un domicili de Sant Adrià de Besòs, a la província de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Nord han detingut a Badalona una dona de 26 anys. L'acusada està detinguda en relació amb la mort violenta d'un home a Sant Adrià de Besòs, a la província de Barcelona. Els fets es van produir el 16 de novembre passat.

Aquell dia, cap a les 14.00 hores de la tarda, els agents van rebre un avís en què s'informava del succés. En un domicili de Sant Adrià de Besòs hi havia un home mort de 33 anys i una dona ferida que, segons ella, estava embarassada. Així ho han informat els Mossos d'Esquadra.

"Detenim una dona en relació amb la mort violenta d'un home a Sant Adrià de Besòs", ha compartit el cos de policia català.

La dona es va autolesionar

Segons informa El Caso, l'home mort i la dona eren parella. A més, aquest mitjà assegura que, segons les primeres hipòtesis, la dona de 26 anys s'hauria autolesionat. D'aquesta manera, va pretendre enganyar la policia explicant una versió dels fets totalment diferent.

La Comissaria de Recerca Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord es va fer càrrec de la investigació per esclarir els fets.

Les gestions que es van fer des del primer moment han comportat la detenció de la dona que era a casa amb la víctima. Els investigadors la van detenir el dilluns 27 de novembre i avui ha passat a disposició judicial.

Va matar la seva parella a punyalades

El 16 de novembre passat es va produir el macabre succés en un pis de Sant Adrià de Besòs. Hi van trobar un home mort i una dona ferida. La dona va dir que estava embarassada. Tot i això encara no s'ha pogut confirmar.

Segons explica el cos policial, cap a les dues del migdia del dijous del 16 de novembre es va rebre un avís que informava que en un domicili de la localitat barcelonina hi havia les dues víctimes.

Agents de seguretat ciutadana es van desplaçar al lloc indicat. Quan van arribar van localitzar les persones que s'indicaven a l'avís. També s'hi van presentar efectius de la Policia Local de Sant Adrià de Besòs i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Els cossos d'emergències van comprovar que l'home era mort i que la dona presentava ferides, l'abast de les quals no van transcendir.

En les pròximes hores, la dona detinguda com a presumpta autora de l'assassinat, passarà a disposició judicial.