Imatge dels Bombers de Barcelona actuant després d'un accident a la Plaça Espanya de Barcelona
SUCCESSOS

Atropellament múltiple amb diversos ferits al centre de Barcelona

L'accident ha tingut lloc aquest dimecres, 29 de novembre, a primera hora, i els ferits han estat traslladats a centres hospitalaris

Ensurt al centre de Barcelona. Tres persones han resultat ferides en un atropellament múltiple ocorregut a primera hora d'aquest dimecres, 29 de novembre, a la plaça d'Espanya de Barcelona. Els fets han tingut lloc pocs minuts abans de les vuit del matí.

Pel que sembla, i segons fonts municipals, un vehicle ha impactat contra tres vianants que eren a la plaça. Ràpidament, diverses dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han personat fins al punt del succés per socórrer les víctimes del sinistre. Tots tres han resultat ferits menys greus i han estat traslladats a centres hospitalaris, sense que corri perill la seva vida.

El conductor que ha provocat l'accident ha donat negatiu al control d'alcohol i drogues. Ara s'investiguen les causes de l'accident.

Es desconeixen les causes de l'atropellament

De moment, es desconeixen les causes de l'accident i per què el conductor del vehicle ha acabat atropellant tres vianants.

Fins a la cèntrica Plaça Espanya s'han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de Barcelona i diverses unitats de la Guàrdia Urbana de la ciutat comtal i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Com es pot veure les imatges facilitades pels Bombers de Barcelona, el conductor del vehicle s'ha endut un senyal de trànsit a l'accident a Plaça Espanya.

La Guàrdia Urbana de la ciutat comtal investiga ara les causes del sinistre i què pot haver portat el conductor del vehicle a atropellar els tres vianants.