Un agent dels Mossos davant un pis

L'assassí de Carla la va agredir i li va robar les targetes abans de matar-la

El crim es va produir dijous, 27 de juliol

Presó comunicada i sense fiança. Això és el que ha decretat el magistrat del Jutjat d'Instrucció 2 de Girona per a l'exparella de Carla, la jove assassinada dijous passat, 27 de juliol, a Girona.

Segons ha informat l'Agència Catalana de Notícies, el jutge ha decidit que l'assassí ingressi a presó comunicada i sense fiança després d'haver-li pres declaració a ell i a diverses persones de l'entorn de la víctima. Segons informa el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), la causa està oberta per delictes d'assassinat, robatori amb violència i agressió sexual sense penetració.

La va agredir i la va asfixiar

Les primeres hipòtesis realitzades per la policia catalana han revelat més detalls sobre el terrible succés produït al número 11 del carrer Bilbao de la capital gironina. Els investigadors consideren que l'home va entrar al domicili de Carla després que ella l'hagués deixat.

Un cop dins del domicili, l'home la va agredir sexualment sense arribar a penetrar-la, la va lligar i la va asfixiar fins a matar-la. I això no és tot, una vegada morta, li va agafar les targetes de crèdit i la va deixar morta a casa.

Les primeres sospites sobre que a la Carla li havia pogut passar alguna cosa les va detectar un amic seu. Cap a les cinc de la tarda, l'amic de la víctima, preocupat perquè no li contestava ni els missatges ni les trucades, es va acostar fins al pis per veure si li havia passat alguna cosa i es va trobar amb el cadàver.

Va ser en aquell precís moment quan va alertar els cossos de seguretat i emergències, que ja no van poder fer res per salvar la vida de la noia. Fonts de la investigació van detallar que la parella de joves hauria mantingut una relació curta i, dijous, per causes que encara no se saben, l'ex la va matar.

Ell no hauria acceptat que ella ho havia deixat

Tot i que les causes exactes per les quals l'home l'hauria matat no es coneixen, segons el mitjà esmentat anteriorment, ella l'havia deixat un temps abans, però ell no ho va acceptar.

El crim va provocar una gran commoció a Girona, on unes 300 persones es van reunir divendres per condemnar els fets amb un minut de silenci. La Carla era una jove coneguda al poble, era la recepcionista d'un hotel situat a l'avinguda de Sant Francesc de la ciutat.

Tal com va informar l'Agència Catalana de Notícies, des del primer moment, la policia catalana va creure que podria ser un crim masclista. I, de fet, no es van equivocar. Cap a dos quarts de dotze de la nit de divendres passat, els Mossos van detenir l'exparella de la noia, que va confessar ser l'assassí.