Passadís i escales d'una casa incendiada a Llorca

Busquen un home per incendiar la casa de la seva exdona amb set nens a dins

Tenia una ordre d'allunyament fins fa 2 mesos

La Policia Nacional està darrere d'un home que hauria cremat l'habitatge on viu la seva exparella a la localitat murciana de Llorca.

Fonts policials del cas han deixat clar que en el moment que aquest home va calar foc a l'entrada de la llar de la seva dona, dins de l'edifici hi havia set nens. I almenys tres eren fills d'aquesta dona.

La veritat és que l'actuació dels Bombers va ser tan ràpida que van poder arribar a temps per salvar la vida a totes aquestes persones. Va ser la mateixa dona la que va relatar minuts després al diari L'Opinió de Múrcia que "si els bombers triguen cinc minuts més, estaríem morts".

Tot va passar cap a les 3:20 de la matinada del 27 de juliol passat. En aquest habitatge del número 3 del Passeig dels Àngels, Fàtima, la mateixa víctima, va ser la que va trucar al servei d'Emergències.

Busquen un home després de cremar l'habitatge de la seva exdona amb 7 nens a dins

Una trucada que es va produir després que el seu marit, amb una ordre d'allunyament fins fa dos mesos, hagués calat foc a casa des de la porta.

Camió de bombers de Sevilla davant d'un edifici
Els Bombers van actuar ràpidament i no es van haver de lamentar víctimes | @EmergenciasSev, Twitter

Aquest hauria fugit ràpidament des del tercer pis. I la veritat és que la dona l'havia vist rondar abans per la zona, encara que en cap moment el va veure amb una bombona de butà, la que va provocar el foc.

Aquesta dona va veure com s'estaven introduint les flames dins de casa seva i va començar a cridar. I és que temia per la vida dels menors, a més de per un familiar que estava amb ells.

Després d'aquesta trucada vital, els Bombers, agents de la Policia Local de Lorca i efectiu de la Policia Nacional, a més de diverses ambulàncies, hi van arribar. Amb tot, van poder rescatar tots els nens a més a més de la dona i el seu familiar.

Tots van baixar ràpidament al carrer i els sanitaris van comprovar que l'estat de salut de tots estava bé. Alhora, van sufocar l'incendi que hauria estat provocat per la citada bombona de butà.

De moment, no s'ha aturat l'home sospitós de provocar aquest foc, encara que els investigadors estan seguint la pista i esperen aturar-lo d'aquí a poc temps. A més, la policia citarà la dona afectada perquè ratifiqui la seva declaració per escrit.