Dos policies nacionals en un control al carrer

Agredeix el seu fill de 16 anys i amenaça de llençar-lo pel balcó amb la seva mare

L'origen de l'agressió hauria estat el maltractament de la mascota familiar

Un home de 45 anys ha estat detingut les últimes hores a la localitat alacantina d'Elx. I tot després de protagonitzar un greu aldarull a casa seva en l'àmbit familiar.

Així les doncs, aquest home ha estat portat a comandàncies policials per presumptament agredir el seu fill de 16 anys. I el que és pitjor, per amenaçar el menor i la seva dona de tirar-los pel balcó.

Tot aquest incident familiar ha transcorregut durant una discussió acalorada, segons fonts de la Policia Local d'Elx. La veritat és que aquest succés va tenir lloc el passat 1 de juliol. Diversos agents policials van anar a un domicili de Carrús després de ser avisats per nombroses trucades dels veïns d'aquesta família.

Detingut per agredir el seu fill i amenaçar-lo de llençar-lo a ell ia la seva mare pel balcó

Aquests van trucar preocupats a la policia després d'escoltar una forta discussió en què s'escoltava una dona plorar i es produïen amenaces greus.

Imatge d'arxiu de dos agents de la policia local de Torremolinos d'esquena
Un pare de família ha estat detingut després d'enganxar el seu fill de 16 anys | Ayuntamiento Torremolinos

Així ha informat de tot això l'Ajuntament d'Elx en un comunicat les darreres hores. Quan els agents policials van arribar al domicili, els veïns no en van canviar la versió i els policies van sentir crits ensordidors des del replà de l'escala.

Finalment, van poder entrar al pis i van veure una dona en "evident estat de nerviosisme" i els va informar els policies sobre una discussió domèstica. A més de confessar-los que darrerament el seu marit tenia una "actitud realment estranya".

L'home ha justificat l'agressió al fill per la seva actitud altiva

A més, aquesta dona va assegurar que el seu fill de 16 anys li va retreure al pare el tracte que li donava a la mascota familiar. La veritat és que aquest home hauria reaccionat agredint el seu fill agafant-lo pel coll.

Pel que fa a les declaracions del menor, aquest va afirmar davant de les autoritats policials que no era la primera ocasió que el seu pare tenia aquestes actituds violentes contra ell i la seva dona.

El presumpte agressor d'Elx va ser detingut i va fer una declaració semblant a la dels altres dos membres d'aquesta família. Un aldarull que ha aixecat un gran enrenou a la ciutat d'Elx.

Això sí, aquest individu va posar una excusa a la seva reacció enfurida i no va ser cap altra que l'actitud activa del seu fill. Davant d'aquesta situació, van detenir l'home i va ser traslladat de manera immediata a dependències policials.