Muntatge de l'agressió a la parella de l'alcalde de Fuenterrobles, a València

Adrián, l'alcalde valencià que ha patit una agressió homòfoba al mig del carrer

L'alcalde i la seva parella denuncien públicament l'agressió que van patir per la seva condició sexual

Dimarts passat, Adrián Álvarez, alcalde del municipi valencià de Fuenterrobles, denunciava per les xarxes socials l'agressió homòfoba que va viure dilluns 31 de juliol.

Pel que sembla, segons relata Álvarez, ell i la seva parella acudien al seu negoci quan van ser agredits físicament per una dona al crit de 'mariconazos' i 'maricones de m***da'. A més, es va dirigir a Álvarez com a 'l'alcaldessa' per la seva condició LGTBIQ+.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

L'agressora li va clavar a l'alcalde de Fuenterrobles, un cop de puny a la mandíbula, mentre que a la seva parella li colpejava la templa, provocant el trencament de les ulleres.

Segons relata Adrián Álvarez, ells van intentar desfer-se de la dona "llevant-nos-la de sobre". Aquest intent de la parella de cessar l'agressió va acabar amb l'agressora caient a terra. La dona va cridar, atraient l'atenció de diversos vianants i acusant l'alcalde i la seva parella d'haver-la agredit.

"Va començar a dir que l'havíem enganxat. Afortunadament, hi va haver testimonis", comenta l'alcalde a les xarxes socials.

[facebook-post]https://www.facebook.com/adrian.alvarez.395669/posts/pfbid0L5pbvPHiDh8WEeqgtqR5azUyiZsHs6qzRo2mgRHPAL4yyAHaMjLBrMUrqEpNbsxgl[/

Adrián Álvarez, ha assegurat que "amb el comunicat de lesions i la denúncia realitzada a la guàrdia civil esperem que es faci justícia". A més, denunciava públicament que hi hagi gent que agredeixi els altres sense cap mena d'objecció únicament per la seva condició sexual.

Ara, la Guàrdia Civil investiga el mòbil de l'atac i l'agressora per aclarir el motiu de l'agressió.

Els veïns de Fuenterrobles es posicionen contra l'homofòbia

Per la seva banda, i davant d'aquesta presumpta agressió homòfoba, l'Ajuntament de Fuenterrobles ha col·locat la bandera LGTBIQ+ a les seves xarxes socials com a repulsió davant d'aquest tipus d'actes.

A més, diversos veïns de Fuenterrobles han volgut mostrar el suport a l'alcalde i denunciar aquest tipus d'agressions.

"Mare meva, quina vergonya que encara passin aquestes coses. Tolerància o amb gentussa que es creuen amb dret a tractar així les persones. Tot el meu suport per a vosaltres", "Molt ànim a tots dos, un episodi incomprensible i que esperem que no es torni a repetir. Tot el meu suport i a tirar endavant amb més força en el vostre projecte de vida", comentaven alguns veïns.