Un agent de la Guàrdia Civil d'esquena

Un home amenaça de matar el seu nadó de 6 mesos després d'atrinxerar-s'hi

L'home ha estat acusat de maltractaments a l'àmbit familiar

Dilluns passat, la Guàrdia Civil va detenir un home a Foios (València) per atrinxerar-se amb el seu nadó de sis mesos i amenaçar de matar-lo.

Segons confirma EFE, els fets es van produir cap a les 19.00 hores després que s'iniciés una discussió de parella al domicili on vivien els pares amb el nadó.

Pel que sembla, segons explica la Policia Local de Foios, el detingut va empènyer la seva parella i la va amenaçar en repetides ocasions de posar fi a la vida del nadó. La dona va sortir de l'edifici i va deixar a l'interior el fill de tots dos. Després de l'avís de la dona, una patrulla de la Guàrdia Civil es va desplaçar fins a l'immoble i va intentar accedir amb les claus de la mare del nadó.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Va ser llavors quan el detingut va tancar la porta de la casa per dins, impedint que entressin els agents de la Guàrdia Civil. Després de la negativa de l'home a deixar entrar la policia, els agents van aconseguir distreure l'home per una finestra gràcies a una escala prestada.

Mentre això passava, altres agents de la Guàrdia Civil van aconseguir accedir al domicili mitjançant una pota de cabra. Un cop dins, van detenir l'home i van aconseguir rescatar el nadó sa i estalvi. L'home tampoc no va patir lesions en la detenció. La dona va anar a un centre de salut per rebre una valoració sanitària.

El detingut, un home de 43 anys i nacionalitat espanyola, ha estat traslladat per la Guàrdia Civil a la caserna de Moncada. A més, ha estat acusat d'un delicte de maltractaments a l'àmbit familiar i s'espera que passi a disposició judicial les pròximes hores.

La parella del detingut, de nacionalitat sud-americana, no havia presentat denúncies prèvies de maltractaments vinculades a la seva parella actual.

A més, la Guàrdia Civil ha destacat que la ràpida actuació dels agents ha estat "crucial" per impedir que l'incident passés a gent gran.