Muntatge de fotos d'un plànol general d'un establiment Bonpreu i, al costat, una imatge del BPas i una dona somrient amb el polze a dalt

SOCIETAT

El truc per estalviar cada cop que compres a Bonpreu des de casa

Bonpreu ha posat en marxa una iniciativa que permet estalviar diners en els costos de lliurament de les compres en línia

Bonpreu ha engegat una nova iniciativa que permet estalviar uns quants diners en les compres. Tot i que comprar a través de la web és molt més còmode perquè et permet fer-ho des del sofà i t'evita carregar pes, això implica un cost addicional.

El preu que se suma al total pel lliurament a domicili pot suposar un inconvenient si es fa regularment. Bonpreu s'ha posat mans a l'obra i ha posat en marxa una nova iniciativa.

El grup Bonpreu ha volgut contrarestar aquesta despesa i facilitar les compres en línia dels seus clients. I ho ha fet mitjançant el BPas, una subscripció que permet estalviar diners en les despeses d'enviament. Entre altres avantatges, els que se subscriguin podran gaudir del servei gratuït de preparació i entrega, des de tan sols 5,99 euros al mes.

Els avantatges BPes de Bonpreu

En subscriure's s'haurà de fer un pagament inicial amb què es podrà gaudir de tots els beneficis que ofereix. A banda de gaudir d'enviaments a domicili gratuïts, també inclou la recollida a la botiga i altres punts habilitats de forma totalment gratuïta. El preu d'aquest servei oscil·la entre 1 euro i 1,90 euros per comanda.

A més, és vàlid per a totes les compres realitzades als dos supermercats de la cadena, Bonpreu i Esclat. Cal destacar que aquesta subscripció inclou un únic ús diari, segons el model contractat i la disponibilitat a cada zona. Es pot fer ús del servei de dilluns a dissabte de 7:00 a 22:00 hores.

El preu d'enviament d'una compra en línia de Bonpreu no és fix, ja que depèn de diversos factors com ara la franja horària o el dia de lliurament. Per fer-nos una idea del que es pot arribar a estalviar si es fa servir regularment, el cost mitjà habitual del servei a domicili és d'uns 6 euros per comanda.

Però això no és tot, també ofereix un descompte addicional als carburants de les seves benzineres Esclatoil. Per cada litre de benzina es podrà estalviar un cèntim.

El grup Bonpreu posa en marxa el 'BPas' una subscripció al servei de compres online
El BPas és vàlid als dos supermercats de la cadena, Bonpreu i Esclat | Bonpreu

Modalitats de subscripció del BPes de Bonpreu

Bonpreu posa a la disposició dels seus clients dos tipus de subscripció. D'una banda, el BPas Total permet gaudir d'aquest servei durant cada dia de la setmana. D'altra banda, el BPas Mini únicament serveix per a les compres en línia que s'entreguin de dimarts a dijous.

La primera modalitat inclou una subscripció mensual de 9,99 euros, una de semestral de 49,99 euros i una anual de 89,99 euros. Mentre que la Mini costa 5,99 euros per un mes, 29,99 euros per un semestre i 49,99 euros per tot un any.

La subscripció es pot fer des de la seva pàgina web i des de l'app de compra en línia. El BPas serà renovat automàticament un cop finalitzat el període escollit. No obstant això, es podrà cancel·lar en qualsevol moment des del compte del client o a través del servei d'atenció al client.

➡️ Societat

Més notícies: