Air Hoquei, panell de preses d'escalada i diana de dards d'Aldi
SOCIETAT

Tres joguines ideals per Nadal d'Aldi que es posen ja a la venda i s'esgotaran

El pròxim 29 de novembre aquestes joguines ja estaran disponibles a les botigues de la cadena i, previsiblement, volaran

Si hi ha unes persones que se solen emportar gairebé tot el protagonisme de Nadal, aquests són els nens. La il·lusió amb què viuen aquestes festes es contagia en totes aquelles persones que tenen a prop. Encara que per a aquestes també pot ser un maldecap encertar el regal.

No en va, la innocència infantil no deixa lloc a l'error quan són uns éssers màgics els que s'encarreguen dels regals. Donen per fet que saben què volen. Per sort, la llista que solen escriure ajuda, i molt, per no tenir gaires dubtes a l'hora de comprar.

Els diners solen ser un dels principals impediments per comprar més o menys joguines, però aquí et porto una cosa que t'interessarà. Aldi està posant a la venda, setmanalment, diferents joguines que estan volant. Fins i tot hi ha cues per poder emportar-se'ls casa.

Les 3 joguines més desitjades d'Aldi

En aquest article, et mencionarem quins són els tres més destacats dels que es posarà a la venda el pròxim dia 19. Si t'interessen, no perdis temps en pensar-ho, perquè és real que s'esgoten. Són joguines econòmiques i de qualitat amb què molts nens gaudiran a les festes nadalenques.

1. Air hoquei

L'air hoquei d'Aldi és un divertit joc per a dues persones que serà tot un encert. És un tauler amb unes mides de 56 x 30 x 10 centímetres del qual surt aire gràcies a un ventilador ubicat a sota. Gràcies a això, aconseguiràs que el disc llisqui fàcilment quan l'empenyis amb la peça inclosa per a això.

És un joc realment entretingut tant perquè juguin dos nens, com per jugar-hi amb ells. Això sí, està pensat perquè l'utilitzin nens més grans de 5 anys. Estarà a la venda a les diferents botigues per 19,99 euros.

Joc d'air hoquei d'Aldi
L'air hoquei d'Aldi és un joc realment entretingut | Aldi

2. Panell d'escalada amb 5 preses

Si és un nen a qui li agrada l'esport i l'aventura, amb aquest regal segur que l'encertes. Es tracta d'un panell d'escalada amb cinc preses que es ven per separat perquè pugueu crear el vostre rocòdrom. Es poden anar afegint nous panells fins a arribar a la mida que t'agradi.

És un panell de fusta que ajudarà a desenvolupar la destresa i entrenar els músculs del nen mentre es diverteix. A més, compta amb prou seguretat perquè no tinguis por, com les vores tallades i ressorts exclusius per fixar-los a la paret. Pot arribar a aguantar fins a 150 quilos i té un preu per plafó de 24,99 euros.

Panell de preses per a escalada d'Aldi
Els panells d'escalada tenen múltiples beneficis per als nens | Aldi

3. Joc de dards electrònic

Aquest últim joc que volarà de les prestatgeries és el conegut joc de dards electrònic. Compte amb 4 pantalles LED gràcies a les quals podran seguir els 27 jocs amb 159 variants que porta. Pots escollir entre el verd o el blau, el color que més t'agradi, per tan sols 24,99 euros.

Joc de dards electrònic verd i blau d'Aldi
Pots escollir entre el joc de dards en verd o blau | Aldi

Pots triar entre penjar-lo a la paret o bé utilitzar el pràctic suport que porta. En total, ve amb 12 dards, però no t'hauràs de preocupar per les puntes, ja que porta 100 respostos. Això sí, has de tenir en compte que en tot moment ha d'estar endollat al corrent.