Un grup de persones celebren un premi, amb una dona amb cara de sorpresa, i al cercle, una butlleta de l'Eurojackpot

SOCIETAT

La tremenda sorpresa que s'ha endut un guanyador de l'Eurojackpot: bona i mala sort

Un dels afortunats de l'Eurojackpot esperava cobrar un premi de 35 milions, però finalment aquesta quantitat es reduirà

Una persona guanyadora de l'Eurojackpot s'emportava recentment una tremenda alegria. Havia aconseguit el premi de 35 milions d'euros després d'encertar la combinació guanyadora. Tot i això, hi va haver un detall que acabaria entelant aquesta situació de felicitat, ja que finalment no acabaria cobrant la quantitat que esperava.

La sort s'havia desplaçat fins a Alemanya. L'home que va encertar els set números del sorteig ja estava pensant en quina cosa es gastaria tants diners. Però molts dels seus plans possiblement s'hagin quedat pel camí, en descobrir què va passar.

I és que a Suècia també hi va haver un altre afortunat amb què haurà de compartir el premi de l'Eurojackpot. Hi va haver una coincidència en els cinc números i en els dos bonus del sorteig celebrat a Hèlsinki. Per tant, això els obligava a dividir allò que ha guanyat.

Premi del sorteig de l'Eurojackpot per partida doble

En comptes d'obtenir una sola persona els 35 milions, s'ho acabaran dividint entre dos, ingressant-ne cadascuna 17,5 milions. Tampoc no és una xifra a menysprear.

L'empresa que gestiona aquest sorteig, Toto-Lotto GmbH Baden-Wuerttemberg, ho anunciava així: "Doble sort de milions per a un jugador o jugadora de Waiblingen". Expliquen que a l'Eurojackpot del 23 de febrer "va predir els cinc números guanyadors i els dos números euro correctament".

Indiquen, a més, que la persona premiada amb el premi del districte de Rems-Murr-Keir, gaudirà de 17,5 milions. Les probabilitats d'encertar la combinació eren entre 140 milions. Per això és especialment estrany que dos jugadors hagin coincidit en els mateixos números.

Tot i que en un primer moment pot resultar una mica decebedor haver de dividir el premi del sorteig de l'Eurojackpot, la quantia que ingressaran continuarà sent elevada. Estem davant de sortejos que aconsegueixen canviar la vida a qualsevol, deixant-los en una situació molt més acomodada a ells i als seus familiars.

L'Eurojackpot competeix amb el sorteig de l'Euromilions

L'Eurojackpot deixava dos nous milionaris recentment a Alemanya i Suècia, on cadascú s'embutxacarà 17,5 milions. Però un premi superior s'acaba de portar un dels últims afortunats a l'Euromilions. En concret, es tracta d'una parella britànica que acaba de guanyar 72 milions d'euros.

Es trobaven a les Canàries celebrant el seu 30è aniversari quan van conèixer la notícia. De moment, ja han confirmat que tenen previst compartir el premi amb familiars i amics, a més de permetre algun caprici. Tot i això, també volen destinar una part dels diners del sorteig de l'Eurojackpot a una ONG amb què estan molt implicats.

➡️ Societat

Més notícies: