Muntatge amb un home sorprès, una botiga Lidl i una màquina de tallapèls
SOCIETAT

Talla els cabells a casa com un professional: la màquina de Lidl amb molts accessoris

Si estàs cansat d'anar a la perruqueria o vols estalviar, Lidl compta amb la màquina perfecta

Cada cop ens tallem menys els cabells a les perruqueries. Això és degut al fet que el preu de tot ha pujat i és una despesa que en algunes ocasions hem suprimit o ho hem allargat. Si abans anaves a la perruqueria un cop al mes, ara potser vas al mes i mig.

Anar a la perruqueria és ideal per a talls de cabell complicats. No obstant això, si el que necessites és una cosa bàsica, amb una mica de pràctica i una bona màquina per tallar els cabells serà suficient perquè la teva cabellera llueixi bonica. I aquí és on ve a salvar-nos Lidl, ja que compta amb una màquina tallapells molt útil, per tan sols 19,99 euros.

La tallapèls 6 en 1 de Lidl amb què semblaràs professional

El primer que ens crida l'atenció de la màquina de tallapèls de Lidl és que té forma cilíndrica, quan solen ser quadrades. Compta amb un capçal amb revestiment de titani i fulla de ceràmica per a una precisió de tall òptima i més durada.

Encara que Lidl no ens ho diu, és clarament una màquina pensada per als talls de cabell d'home. Ho sabem perquè té 5 posicions de tall entre 0,8 i 2,0 mm. Porta una pantalla LED de fàcil lectura, té una potència de 800 W, i una cosa que a mi m'ha agradat molt, és que sense fils.

Màquina talla-pèls 6 en 1 de Lidl

No tenir cables pel mig és tot un encert a l'hora de tallar els cabells a casa. Això sí, ens hem d'assegurar que té la bateria suficient per acabar el tall.

I és que a ningú no li agrada quedar-se sense bateria al mig del tall i esperar una estona fins que carregui. Per evitar aquests ensurts, la màquina tallapells de Lidl compta amb una autonomia de fins a 60 minuts.

Ve amb tota mena d'accessoris

Però la tallapèls 6 a 1 de Lidl no ve sola. Disposa d'un 1 accessori de buidatge, tisores per fer alguna retallada, pinta, estoig de viatge (100% polièster), pinzell de neteja per netejar la màquina, oli per a la fulla i alguna cosa que no sol venir gairebé mai en aquest tipus de productes , una capa de perruqueria.

Que vingui aquest últim producte és tot un encert, ja que així ens evitem que caiguin els pèls a terra. O fins i tot pitjor, que caiguin a la persona que s'està tallant els cabells, doncs després pica força la pell.

Preus i ofertes actualitzats el dia 16/10/2023. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Noticies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: