Muntatge fotogràfic entre una imatge d'una botiga d'ametller i una persona enfadada
SOCIETAT

Surt a la llum l'origen real de les nous d'Ametller Origen: bocabadats

La companyia de supermercats catalana Ametller Origen torna a ser criticada per l'origen de les nous que ven

Ametller Origen, la cadena d'alimentació catalana, s'ha vist immersa en una polèmica nova. De nou, la controvèrsia s'ha iniciat a la xarxa social Twitter, ara X, després de la denúncia d'un client contra l'origen d'un producte que es ven als supermercats.

És clar que no tots els supermercats són iguals. Ametller Origen és un supermercat que, segons indica, destaca per vendre “productes de proximitat, frescos i de qualitat”. Un fet que diversos usuaris han posat en dubte sovint.

Doncs, en aquest cas, el client s'ha mosquejat amb els supermercats Ametller Origen per vendre nous que no són de Catalunya quan el territori té producció pròpia.

Ametller Origen, de nou al focus mediàtic

Ametller Origen torna a estar al focus mediàtic per la procedència dels seus productes. Diversos consumidors han expressat en xarxes socials el descontentament amb la cadena. I és que, segons indiquen, no els sembla bé que venguin productes que no són de Catalunya, quan la filosofia del supermercat és “vendre productes de proximitat”.

Això és el que ha vingut a dir un usuari amb poques paraules. "Catalunya és productora i exportadora de nous. Fa poc que s'ha acabat la collita, de manera que ara el fruit que tenim a casa és magnífic. Doncs, Ametller Origen els ven de Xile", ha indicat el client amb una imatge.

Així mateix, en aquest cas, el client es queixa perquè els supermercats Ametller Origen venen nous de Xile i no catalanes, quan Catalunya és productora de nous. I no només ho ha vist a les nous, sinó que l'internauta ha aprofitat l'ocasió per recriminar la cadena que tampoc no ven avellanes de Catalunya.

"Evidentment, tampoc fem avellanes a Catalunya, no Ametller Origen?", ha indicat amb una imatge d'unes avellanes franceses que ven la cadena de supermercats.

A aquesta crítica s'hi han sumat diversos internautes, els quals han deixat alguns comentaris a la publicació. "Són patètics", "De proximitat, més concretament de l'aeroport del Prat", o "Aquest estiu venien préssecs de Múrcia, quan a Aragó (molt més a prop) fan i molt més bons", són alguns dels comentaris que es poden llegir.

Tot i els comentaris, el denunciant no ha rebut resposta per part del grup d'alimentació. Aquesta no és la primera vegada que els clients s'enfaden. Doncs, són molts als que no els agrada que Ametller Origen digui que “ven productes de proximitat”.