Muntatge de fotos de calçots cuinant-se i una persona obrint-ne un

SOCIETAT

Surt a la llum l'origen dels calçots que venen Bonpreu i Esclat al febrer

El supermercat sap que els calçots són un dels productes més demanats durant els mesos d'hivern i ha compartit l'origen dels que ven als seus supermercats

Bonpreu i Esclat han volgut aclarir dubtes sobre la procedència d'un dels productes més demanats aquestes setmanes: els calçots. Saber d'on és el que mengem és una de les grans preocupacions dels consumidors actuals. Avui dia preval comprar de proximitat que molts altres requisits.

Omplir el cistell de la compra ja no és un hàbit de supervivència, sinó tot un ritual de consciència i decisió. Bonpreu i Esclat ho saben, per això, han publicat un vídeo amb els productors de calçots. Es tracta de Verdcamp fruits de Cambrils (Tarragona), una empresa que subministra calçots per a Bonpreu i Esclat.

Bonpreu i Esclat saben quins són els millors calçots

Però no qualsevol mena de calçot, sinó els calçots de la denominació d'origen de Valls, els més famosos i reconeguts. Tal com diu el Joan, l'agricultor que subministra els calçots per a Bonpreu i Esclat, aquest tipus d'aliment és de proximitat i temporada.

Dos al·licients perfectes perquè els compradors es decantin per aquests calçots. De fet, si per alguna cosa es caracteritza Bonpreu i Esclat és per oferir aliments de km0. Que arribin gairebé directes del camp a la taula dels clients.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les totes les novetats, canvis i ofertes de LIDL al teu WhatsApp!

Bonpreu i Esclat s'han alliberat de crítiques

Els calçots no podien ser menys i tots aquells que vulguin gaudir de la varietat més reconeguda que existeix ja ho poden fer. No ha tingut la mateixa sort amb la publicitat d'un dels seus aliments la coneguda cadena de supermercats Ametller Origen.

Ja que un usuari de X ha denunciat que les seves taronges vinguin d'Alacant, tenint productors catalans al seu abast. A més, el preu a què es venen els sembla una burla per a tot el sector que lluita des de dècades per uns preus justos.

Els calçots, i el seu protagonisme a les taules d'hivern

Bonpreu i Esclat ha sortit més gloriós en aquesta ocasió i ha obert la gana a tots aquells que volen gaudir de calçots. La típica ceba que omple d'olor i sabor les barbacoes de les llars catalanes aquest hivern.

El calçot de Valls és famós pel seu ésser una varietat de denominació d'origen protegida. Es cultiva en un ambient ideal per oferir el millor producte i sabor als seus adeptes. Els calçots no defrauden i són un segell d'identitat de territori i cultura.