Mà regalant 25 euros en un supermercat
SOCIETAT

Aquest supermercat et regala 25 euros per fer la compra: només fins al 31 de gener

Tot just et queden uns dies per poder aprofitar-te d'aquesta promoció, així que no la deixis escapar

Les promocions són una constant en alguns supermercats. Però depenent del moment de l'any, també les volen reforçar amb altres addicionals. Ara mateix ens trobem al bell mig del gener, així que l'augment d'aquestes és necessari.

Per això mateix, Alcampo ens vol ajudar a fer la compra. I no de qualsevol manera, sinó que regala 25 euros a tots aquells que realitzin la seva primera compra en línia. Amb aquesta quantitat són força els productes que es poden comprar.

Això sí, no és una promoció que estarà vigent durant molt de temps. Només tens fins al pròxim 31 de gener per poder aprofitar-te'n. Així que si no ho vols perdre, ja estàs trigant a fer la teva compra en línia en aquest supermercat.

25 euros en un val per gastar més endavant a Alcampo

Abans de començar a fer la compra, cal que siguis soci del Club Alcampo per beneficiar-te de la promoció. Si encara no ho ets, pots fer-ho emplenant el qüestionari en aquest enllaç. En tot just uns passos ja ho tindràs llest.

Però aquest no és l'únic requisit de la promoció, sinó que també s'obliga a fer una despesa mínima de 100 euros. Això sí, tens a favor teu que el ventall de productes que té aquesta cadena és molt ampli. Per això, pots triar articles d'alimentació, però també n'hi entren d'altres com els electrodomèstics o les joguines.

Quan hagis fet la teva compra, veuràs que t'arriba un correu de confirmació, on veuràs que compleixes amb els requisits. Tot i això, encara hauràs d'esperar per tenir el teu val de 25 euros. Més o menys, passats 12 dies des del lliurament de la comanda, veuràs com se t'ingressen els diners a la targeta del club.

Tens dos anys per gastar-te els diners

Un cop tinguis els diners, no t'has de ficar pressa per gastar-los. A les bases d'aquesta promoció s'explica que tens fins a dos anys per fer servir aquest val. A més, pots escollir entre gastar-lo en una nova compra en línia o fer-ho a la botiga física.

També és important aclarir que no caldrà gastar-ho tot d'una vegada. Sí que és veritat que si fer una compra per aquest import o superior, pots fer-lo servir tot. Però si no és així i la compra és més petita, es guarda la quantitat que no es faci servir per a una altra ocasió.

Aquesta promoció s'uneix a les diferents promocions i ofertes que ja té habitualment la cadena. Pots seguir-les als seus fulletons, pàgina web o app. Però si vols els descomptes més grans, sempre es recomana fer-se soci del supermercat.