Muntatge on apareix un aeroport i davant un carretó de la compra amb una bossa plena de menjar
SOCIETAT

Ni Mercadona ni Carrefour: el supermercat que obrirà una botiga a un aeroport

Es tracta del primer supermercat que hi haurà a un aeroport de la nostra península

Quan parlem dels supermercats més importants i amb més vendes al nostre país, pensem inqüestionablement amb Mercadona i també amb Carrefour. Tot i això, cap dels dos aconseguirà fer història atesa la notícia que ara ha sortit a la llum.

N'hi ha un altre que se'ls ha avançat i que marcarà una fita a Espanya. Sí, perquè es convertirà en el primer que tindrà una de les botigues en un aeroport de la nostra península. I aquest no és altre que Lidl.

Lidl obrirà un supermercat a un aeroport peninsular

Lidl s'ha convertit en un dels supermercats favorits per fer la compra al nostre país. Ha aconseguit ser un referent, gràcies a l'èxit de certs productes, com la seva fregidora d'aire, a la seva oferta i fins i tot als seus preus. I aquest creixement que ha assolit els darrers anys li ha servit per fer un pas empresarial, que li ha sortit realment bé.

Primer pla exterior d'una botiga de Lidl a la nit
Lidl tindrà el primer supermercat en un aeroport espanyol de la península Ibèrica | Lidl

El mes de març passat va ser quan AENA va establir un concurs perquè un supermercat obrís les portes a l'Aeroport Adolfo Suárez Madrid Barajas. S'hi van presentar Ahorramas, Aldi i Lidl i aquest últim ha estat el que ha guanyat la partida. Per això es convertirà en el primer que obri les portes en un aeroport espanyol de la península Ibèrica.

La informació que ha transcendit és que el contracte que ha aconseguit té una durada de 30 anys. Així mateix, ha sortit a la llum que la cadena de supermercats alemanya haurà de fer un pagament únic de 993 000 € a l'inici de l'acord contractual esmentat. Quantitat a què se sumaran els 27 030 € que haurà de pagar mensualment per la pertinent renda.

Fins que no hagin passat 36 mesos de la signatura del contracte, Lidl no podrà posar en funcionament el seu establiment a l'esmentat centre de transports. Passat aquest temps, ja podreu obrir el vostre establiment, per al qual disposareu d'una superfície de 8500 metres quadrats.

Com s'ha informat des d'AENA, es podran edificar uns 6000 metres quadrats, dels quals 2000 metres quadrats seran per al supermercat i la resta per a aparcaments, zona de magatzem...

⬇️ Punxa a baix si ets un amant dels fruits secs ⬇️

🥜😍 AQUEST FRUIT SEC ESTÀ MOLT MÉS BARAT AQUEST ANY ➡️

D'aquesta manera, Lidl amplia les seves botigues al nostre país, fa història i, a més, l'aeròdrom esmentat de la capital fa un pas important. És clar, perquè, com recull Europa Press, “aquest supermercat ajudarà a completar la gamma de serveis a disposició de la població”. Encara més, es convertirà en un important impuls per al projecte que cal crear en aquesta zona una veritable ciutat aeroportuària.

Cartel de los horarios de apertura y de cierre de la tienda Lidl
Passats 36 mesos, Lidl podrà posar en funcionament el seu establiment | Àngel Ullate

Això sí, la cadena alemanya té ara per endavant un ardu treball. Li queda des de fer les obres fins a aconseguir totes les llicències necessàries i les autoritzacions administratives pertinents.

L'altre supermercat que va fer història abans de Lidl

Lidl obtindrà una fita a la península Ibèrica amb l'obertura al primer supermercat en un aeroport. Tot i això, hem de deixar de manifest que si parlem del territori espanyol del tot, se li va avançar la cadena Spar. Sí, perquè és l'única que ara té una botiga a un aeroport del nostre país, concretament al de Gran Canària.

En concret, va ser el 2015 quan va aconseguir posar en marxa el seu primer local al centre de transports. Exactament, es troba ubicat a la planta zero, a la zona del vestíbul d'arribades, i obre cada dia de l'any. Una situació estratègica que, segons exposa AENA a la seva web, “permet donar servei tant als passatgers que arriben com a les persones que esperen, transiten o treballen en aquesta terminal”.