Prestatgeria dins un supermercat plena de productes amb un muntatge d'un cercle amb una imatge difuminada
SOCIETAT

El supermercat andalús que redobla la seva aposta a Catalunya

El grup de supermercats Covirán enforteix la seva presència a Catalunya inaugurant una nova plataforma logística a Barberà del Vallès

Dimarts passat 28 de novembre, el Grup Covirán va fer un pas històric en la seva estratègia d'expansió a Catalunya. El grup de supermercats va dur a terme la inauguració de la seva innovadora plataforma logística a Barberà del Vallès, Barcelona.

La cerimònia va comptar amb la presència destacada de l'alcalde de la localitat, Xavier Garcés Trillo. També hi va assistir el director general d'empreses agroalimentàries, qualitat i gastronomia de la Generalitat, Joan Gòdia. Tots dos es van pronunciar i van mostrar la seva felicitat per aquesta nova obertura, que donarà feina i prosperitat a la zona.

Inauguració de plataforma logística Covirán a Barcelona
Estrena de la nova plataforma logística Covirán | Covirán

Covirán enforteix la seva presència a Catalunya

Aquesta iniciativa marca una fita significativa en la consolidació de Covirán a Catalunya, on ja opera 140 supermercats, gestionats per 97 socis i ocupant 767 persones. La nova plataforma, inaugurada ahir, representa una presència i representació més gran en sòl català

La instal·lació, ubicada a una parcel·la de 29.181 metres quadrats, s'erigeix com un model d'innovació i sostenibilitat. La plataforma compta amb 29 molls de càrrega, més de 10.000 metres quadrats construïts i la integració de tecnologies ecoamigables com a il·luminació LED i punts de recàrrega de vehicles elèctrics.

Catalunya ha estat un focus estratègic per a Covirà, amb un creixement constant. Això s'evidencia en la inauguració de 21 supermercats el 2022 i 26 els primers mesos del 2023, consolidant la seva presència a Barcelona, Tarragona i Lleida.

Supermercat Coviran per fora
Catalunya ja té molts supermercats de la marca | Covirán

Nova plataforma logística de Covirán a Catalunya

La nova plataforma logística integra en un únic centre els serveis d'assortiment i equip humà que abans operaven des de dues instal·lacions segregades. L'ampliació planificada de 7.000 metres quadrats de magatzem polivalent, programada per a finals del 2024, permetrà augmentar la sala de vendes disponible per als socis. Optimitzant així la cadena de subministrament.

Durant la cerimònia d'inauguració, Xavier Garcés Trillo, alcalde de Barberà del Vallès, va expressar el seu entusiasme per la col·laboració amb Covirán. Va destacar la generació de feina de qualitat per a persones de diverses nacionalitats i capacitats de la zona.

José Antonio Benito, president de Covirán, va fer incís en l'esforç de la cooperativa per millorar en tots els aspectes del negoci, subratllant el compromís i la qualitat del servei ofert als clients. Amb aquesta nova plataforma, Covirán es consolida com un dels líders en sostenibilitat, innovació i excel·lència al sector de supermercats.