Muntatge d'un home preocupat i pàrquing
SOCIETAT

Quina solució hi ha si algú aparca el cotxe a la teva plaça de garatge

Pren nota del que has de fer si un conductor bloqueja la teva plaça de garatge deixant-hi el vehicle

Potser no t'ha passat mai, però aquells que hagin patit una situació tan desagradable al garatge de casa seva, no voldrien tornar a passar aquesta experiència. Estem parlant que et treguin la plaça de garatge que és de la teva propietat, cosa que fa entrar en pànic molts conductors. 

L'usuari de TikTok @celtibérica_advocats ens explica què has de fer si et passa alguna cosa així amb pèls i senyals. Sigui perquè aparquin a la teva plaça uns minuts o uns dies, pren nota d'aquest expert en aquesta mena de problemes amb la teva plaça de garatge.

Què podem fer si un cotxe ocupa la nostra plaça de garatge

El primer que cal fer és mantenir la calma en tot moment. No has de trucar a la policia perquè avisi una grua i retiri aquest cotxe aliè de la teva plaça per un motiu. No podria fer-ho, ja que es tracta d'una propietat privada, per tant oblida-te'n.

En aquest cas, ens hem d'acollir al Codi Penal i més concretament a l'article 245.2. S'hi recullen les situacions de delicte d'usurpació de propietat privada.

"El que ocupés, sense autorització deguda, un immoble, habitatge o edifici aliens que no constitueixin estada, o s'hi mantingués contra la voluntat del seu titular, serà castigat amb la pena de multa de tres a sis mesos", diu el citat article al qual t'has d'acollir en aquesta situació.

Abans de denunciar el propietari del cotxe aliè, intenta solucionar-ho amistosament

Pren les fotografies corresponents del cotxe que està ocupant la plaça de forma il·legal i amb aquestes imatges podràs denunciar aquesta situació tan desagradable. Això sí, abans de posar la denúncia sempre és millor parlar amb el propietari del cotxe que ocupa la teva plaça per solucionar el conflicte com a bons ciutadans.

Ho assenyalem perquè sempre és molest posar-se en un procés judicial, sigui aquest o d'una altra índole. Si veus que no arribeu a un acord, hauràs de denunciar aquest fet de manera definitiva.

➡️ Societat

Més notícies: