Rètol de la marca de roba ZARA, a l'entrada d'una de les botigues
SOCIETAT

L'última novetat de Zara que més voldràs portar aquesta temporada

Corre a Zara a buscar el nou model amb textura que voldràs combinar amb tots els teus tops i bruses d'estiu

Si hi ha uns pantalons que estan en tendència aquesta temporada a Zara, són els pantalons textura. Un disseny que està encantant a totes les influencers i que està fent que les unitats s'esgotin cada cop més ràpid. Còmodes, frescos, elegants i sofisticats.

Zara ha fet que ens oblidem completament dels texans amb aquest nou disseny. Si els looks amb texans t'avorreixen, aquesta novetat que et porto t'encantarà. Apta per crear els millors looks nocturns i també els de diari.

La firma gallega ha posat a la venda aquests pantalons que conjuntat amb el seu top creuat creen un total look idoni. Perfecte per a qualsevol pla que se't presenti i anar còmoda. T'explico tot el que necessites saber sobre aquesta novetat de Zara.

Canvia el teu armari amb l'ajuda de Zara

Sabem que tenir un parell de pantalons texans al nostre armari és una cosa necessària. Encara que també som conscients que tenir-ne d'un altre tipus és necessari. Pràcticament, perquè ens aportaran un altre estil i perquè des que hem descobert els dissenys de Zara, ho reconeixem.

Plànol general dels pantalons textura de Zara

La col·lecció de Zara no deixa d'augmentar i aquesta temporada ens sorprèn molt gratament. La firma està apostant per nous teixits com el gènere textura, que afegeixen un toc molt original a qualsevol peça. Com per exemple, els nous pantalons textura.

Zara conquereix cors aquest estiu amb els seus nous pantalons

És normal el fet que els texans ens acabin cansant. Estem tan acostumades a aquest teixit, que també volem conèixer-ne d'altres. Hi ha vida més enllà dels texans i Zara ho sap.

Per això, ha posat a la venda uns pantalons de textura que està arrasant entre les celebritats. Una opció de tir alt amb cintura elàstica que fa que sigui realment còmoda. Encara que el veritable protagonisme d'aquesta peça se l'emporta el teixit amb textura.

Plànol general dels pantalons textura de Zara

Aquest gènere fa que sigui una peça moderna, diferent i molt original. Aquests nous pantalons de Zara estan confeccionats en una barreja composta per 99% polièster i 1% elastà. Aquest model és idoni per combinar amb el seu top halter a joc o qualsevol altre.

Disponibles els pantalons a Zara en diversos colors

Segurament a tu també t'hagin conquerit aquests pantalons i és que no és per menys veient el seu elegant disseny. Per això, has de saber que estan disponibles en quatre colors: verd, negre, oliva i cru. Quatre tonalitats ideals per combinar aquest estiu.

Plànol general dels pantalons textura de Zara

Disponibles aquests pantalons des de la talla S fins a la L. Els trobaràs tant a la pàgina web de Zara com a qualsevol de les seves botigues físiques, si tens sort. El preu d'aquesta novetat que és tendència és de 19,95 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 20/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Moda ➡️ Societat

Més notícies: