Una dona maneja el comandament a distància davant del televisor, i al cercle, el logo de Movistar

SOCIETAT

La coneguda marca de televisors que regala una subscripció a Movistar Plus aquests dies

Si vols tenir Movistar Plus sense cost durant els pròxims tres mesos, molt atent a aquesta promoció

Potser ets un de tants espanyols que canviarà de televisió perquè la que tenia s'ha quedat una mica desfasada. Llegeix bé, perquè certes compres de televisors arriben amb oferta inclosa. Potser et surt a compte aprofitar la promoció.

Per exemple, ens referim a una per a aquells potencials compradors que estiguin desitjant tenir plataformes amb tantes opcions com Movistar Plus. I sense pagar de més.

La coneguda marca de televisors que té una gran oferta: Movistar Plus gratis

Parlem de la promoció concreta de Samsung que ens donarà fins a un trimestre gratuït de Movistar Plus. Un benefici que no pots desaprofitar i que comença aquest dimecres 15 de maig.

Ens estem referint a la promoció en comprar un Smart TV de Samsung, amb aquesta compra podràs gaudir de Movistar Plus durant un bon temps. El gegant tecnològic ha arribat a un acord amb l'empresa de telecomunicacions espanyola, amb el gran objectiu que creixin notablement els nous usuaris de Movistar Plus.

Una persona amb un comandament a distància i un televisor al fons, mentre que a l'esquerra una dona aixeca el polze somrient

Així pots accedir sense cost a Movistar Plus comprant un televisor Samsung

El més interessant d'aquesta promoció és que no se centra només en els clients de Samsung. O, cosa que és el mateix, als que comprin una Smart TV amb què poder accedir a l'oferta. Ho assenyalem així perquè el codi d'activació de Movistar Plus es pot transferir en qualsevol cas.

Amb aquest codi concret que dona Samsung, podrem accedir als continguts de la subscripció estàndard de Movistar Plus que compta amb fins a 70 canals. A més, podrem veure un partit de la Lliga i un altre de la Champions League per jornada i una bona selecció de pel·lícules.

Un pack que a Movistar Plus recordem costa 14 € mensuals, per la qual cosa la promoció per la compra d'un televisor Samsung et farà estalviar fins a 42 €.

➡️ Societat

Més notícies: