Muntatge amb una administració de Loteries i Apostes de l'Estat i un cercle amb la cara seriosa de David Walsh
SOCIETAT

La rutina amb què un expert a Loteria ha guanyat 38 milions d'euros

Un jugador australià confessa el mètode per guanyar una pastura en loteria


Molts jugadors del Sorteig de Loteria de Nadal estan ansiosos perquè volen que el bombo comenci a girar el pròxim 22 de desembre, com passa cada any des del 1812.

Queden menys de dos mesos per a aquest anhelat dia en què milions d'espanyols inverteixen molts diners per intentar endur-se una gran alegria. Una en forma d'un premi menor o el tan desitjat 'Gordo'.

La veritat és que, pensant-ho en fred, amb prou feines tenim un 0,0001% de possibilitats que ens toqui el 'Gordo' de la Loteria de Nadal. Per agafar moral, sempre és important descobrir certs mètodes que han servit a alguns jugadors que han guanyat premis suculents en això de la Loteria.

Desvela el mètode per guanyar 38 milions d'euros en premis de Loteria

Per exemple, parlem de David Walsh, un home australià que s'ha obert en canal al famós diari The Sun per compartir alguna cosa inusual. Va revelar com ha guanyat 38 milions d'euros en sorteigs de loteries. Una quantitat escandalosa de què molts es pregunten com ha aconseguit obtenir.

La veritat és que Walsh és dins d'un grup d'apostadors que es deixa una milionada cada any en aquest tipus de sorteigs. De fet, ho duen a terme des de fa anys com a inversió. El cas és que de tant jugar a la loteria acaba per recuperar els diners, encara que no és tan fàcil com molts pensem.

“Trobar un sistema que ja funcioni estable durant molt de temps, és extremadament difícil”, confessava aquest apostant. Un home amant del joc que s'ha fet famós pels 38 milions guanyats a loteries durant tota la seva vida.

"Si has aconseguit un sistema que funcioni durant 20 anys, no és resultat de l'habilitat. Va funcionar per sort, però després ho pots seguir fent". Així ho deixa clar aquest jugador que, sens dubte, ha tingut molta sort en això dels sorteigs.

➡️ Societat

Més notícies: