La mà d'un home assenyalant un dècim de la Loteria de Nadal
SOCIETAT

Avís dels loters: si el teu dècim de Nadal acaba en un número, no et tocarà res

Si el desè que jugues acaba en aquest número, te n'aniràs de buit


Quan comprem un dècim de Loteria de Nadal solem fixar-nos, abans d'escollir-lo, en la seva terminació. Per a molts jugadors, la importància dels reintegraments és més gran del que molta gent es pensa.

Les estadístiques del número en què han acabat els premis 'Gordos' en els més de 200 anys que s'ha celebrat el sorteig reflecteixen unes conclusions. I et poden fer decantar per una terminació o una altra.

En aquest cas, els loters no amaguen que hi ha una terminació que està maleïda. En tota la història dels sorteigs, només en vuit ocasions aquest premi 'Gordo' va acabar a '1'.

Avís dels loters sobre el Sorteig de Nadal

Aquesta és, sens dubte, la terminació menys agraciada en un sorteig tan característic al nostre país  celebrar cada 22 de desembre. Per contra, el número final que més vegades ha estat premiat amb el 'Gordo' és el '5'. I és que ho ha fet fins a 32 ocasions.

Històric de terminacions del 'Gordo' de Nadal

NÚMEROVEGADES QUE HA ESTAT TERMINACIÓ DEL 'GORDO'
0En 23 ocasions
1En 8 ocasions
2En 13 ocasions
3En 21 ocasions
4En 27 ocasions
5En 32 ocasions
6En 27 ocasions
7En 22 ocasions
8En 24 ocasions
9En 16 ocasions

Mentrestant, si ens referim al '4' i el '6', tots dos empaten al segon lloc de reintegraments més habituals del Sorteig de Nadal, amb un total de 27. Així mateix, el '8', '0', '7' i '3' han sortit en 24, 23, 22 i 21 vegades, respectivament.

Al final de la llista, trobem el número '9', la terminació del qual ha tingut lloc a 16 dels 'Gordos' premiats. En penúltima posició es col·loca el número '2' amb 13 aparicions. I finalment el número '1', dels més agafats en aquest aspecte.

La terminació del 'Gordo' a '1' només ha sortit en vuit ocasions en més de 200 sorteigs

Per això, el número acabat en '5' té estadísticament més possibilitats de ser premiat amb el 'Gordo' que un número que acabi a '1'. Això sí, aquells que segueixen apostant per la terminació a '1' creuen que aquesta mala sort s'ha d'acabar.

I que aquestes vuit ocasions en què el 'Gordo' va acabar així, poden ser nou si el 22 de desembre el primer premi ens sorprèn amb aquesta terminació. Només queda esperar que el destí decideixi i el bombo giri en un sorteig que sempre presenta una expectació altíssima pels premis i una alta participació.

➡️ Societat

Més notícies: