Muntatge amb l'exterior d'una botiga de Lidl i una dona amb cara de sorpresa

SOCIETAT

El producte de Lidl que permet il·luminar qualsevol racó de casa sense gastar molt

El futur de la sostenibilitat i la comoditat a la llar ja és aquí i adaptar-se amb Lidl costa molt poc

Lidl ha conquistat els seus clients amb una bombeta LED intel·ligent amb sensor de moviment. Això permet apagar-se automàticament quan no hi ha ningú a l'habitació.

El millor de tot és el seu preu. Tot seguit volem explicar-te en què consisteix aquest producte que se situa entre els més destacats del catàleg de Lidl.

Futur i sostenibilitat en una bombeta gràcies a Lidl

Es tracta d'un producte senzill però innovador, que ha esdevingut essencial a totes les llars. Està triomfant a les seccions de basar del web de Lidl i avui volem compartir-ho amb tu.

Una bombeta pràctica, ecològica i econòmica per il·luminar àrees amb baixa necessitat de llum. Per exemple: passadissos, trasters o soterranis, però també salons o dormitoris.

La bombeta LED amb sensor de moviment de Lidl és un article completament nou. Els seus avantatges cobreixen tots els aspectes relacionats amb l'estalvi d'energia, la comoditat i la seguretat.

Bombeta sobre fons de Lidl desenfocat
Bombeta LED amb sensor de moviment de Lidl | e-noticies.cat, Lidl

Els productes intel·ligents faciliten la vida diària. Una vida que avui dia està marcada per les presses i la multitasca, deixant-nos menys espai mental per controlar-ho tot.

En aquest sentit, adquirir un article com aquest es converteix no només en una solució sostenible, sinó també de seguretat. Perquè oblidar-se d'apagar la llum ja no ha de ser un problema.

Així funciona la bombeta intel·ligent de Lidl

Les bombetes intel·ligents es controlen de manera remota o programable, i s'han fet molt populars. Tot i això, la proposta de Lidl destaca perquè no requereix configuració prèvia ni control des d'un dispositiu mòbil.

Aquesta bombeta intel·ligent s'encén o s'apaga automàticament en funció de la presència a l'habitació. Si hi ha algú, hi haurà llum, si no, aquesta s'apagarà sola.

Per a la seva instal·lació i funcionament no cal res especial ni diferent de les bombetes normals. Només s'ha d'enroscar com qualsevol altra al casquet.

La llum s'activarà automàticament en detectar moviment en un radi d'uns 6 metres i s'apagarà després d'uns 60 segons sense presència a aquesta àrea de detecció.

A més, compta amb un sensor de llum ambiental que evita el seu encès en presència de prou claredat. Ofereix un estalvi addicional d'energia i costos elèctrics.

Si ens posem a comparar, aquesta bombeta intel·ligent presenta un estalvi d'energia del 80% en comparació amb les bombetes convencionals.

Té una potència de 4,9 W, que equival a una bombeta tradicional de 40 W. I la seva intensitat lluminosa de 470 lúmens proporciona una llum blanca càlida i agradable.

Una bombeta que té una vida útil d'unes 30.000 hores. Un càlcul que resultaria en més de deu anys si s'utilitzés una mitjana d'una hora al dia.

Només consumeix 5 kWh a l'any (menys d'un euro de despesa anual). I, després de tots aquests avantatges, el preu et semblarà una broma: 7,99 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 29/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i E-Notícies no es fa responsable dels possibles canvis.

➡️ Supermercats ➡️ Societat

Més notícies: