Imatge de fons d´una estació Repsol amb una altra imatge d´un home amb els polzes a dalt i una tercera imatge de bitllets en una cartera
SOCIETAT

Repsol explica com obtenir un descompte de 40 cèntims per litre a les seves benzineres

Repsol ha deixat clar què poden fer els clients per estalviar

Repsol s'ha proposat revolucionar el mercat. I la millor manera de fer-ho és apostant de manera decidida per uns descomptes agressius que arriben fins a 40 cèntims per litre. Per beneficiar-se'n cal seguir amb atenció les condicions que imposen des de la companyia que dirigeix Josu Jon Imaz.

La bonificació es va duplicar fa unes setmanes, però no va ser fins fa uns dies que van decidir ampliar-ne la validesa. En principi, estaria en vigor fins al 16 d'octubre, però finalment van optar per allargar-lo fins al 10 de gener.

Aquesta campanya està orientada als conductors assidus de Repsol que utilitzin l'app de Waylet. Sembla que aquesta promoció va resultar ser tot un èxit, amb un important increment d'usuaris de l'aplicació. Això els ha servit d'al·licient per donar-li continuïtat fins a començaments del proper any.

Aquesta plataforma vinculada a la signatura energètica és totalment gratuïta i permet l'acumulació de saldo per cada proveïment a les seves estacions de servei. Arribat el moment es podrà bescanviar per descomptes en futurs proveïments. A més, també servirà per estalviar a les factures de la llum i el gas de Repsol.

Com obtenir la bonificació de 40 cèntims a Repsol

La quantia del descompte és variable i dependrà sobretot dels productes de la companyia que es tinguin contractats. Aquest grau de vinculació serà el que marqui la quantitat a estalviar i es categoritza a través de plans.

Qualsevol persona, només per estar donat d'alta i fer servir l'aplicació Waylet als seus proveïments (pla cotxe), gaudirà d'unes bonificacions de 10 cèntims per litre de benzina o altres carburants. També podria ser del 6% de l'import de les recàrregues elèctriques.

Es duplicarà lestalvi fins als 20 cèntims per als que siguin clients delectricitat de la comercialitzadora Repsol (pla cotxe i llum). Ho incrementaran fins als 30 cèntims quan tinguen contractat a més el gas i un servei de manteniment o assistència (pla cotxe, llum i calefacció).

El topall queda fixat en els 40 cèntims per litre. Per això, l'empresa exigirà que tinguin un contracte de llum i gas, a més de ser clients d'energia solar (pla cotxe, llum, calefacció i solar). Suposarà, sens dubte, una bona mesura per estalviar durant els propers tres mesos.

Taula amb la llista de descomptes que Repsol té disponibles actualment

PLADESCOMPTE A CARBURANTDESCOMPTE EN ENERGIA
Cotxe0,10 € / litre6% de la recàrrega
Cotxe i Llum0,20 € / litreTotal de la recàrrega
Cotxe, Llum i Calefacció0,30 € / litreTotal de la recàrrega
Cotxe, Llum, Calefacció i Solar0,40 € / litreTotal de la recàrrega

Tot i la baixada dels combustibles en les dues últimes setmanes aquest tipus de campanyes són ben rebudes per part dels conductors. I Repsol segueix apostant per les promocions per fidelitzar clientela.