Imatge de fons d'una dona i un home en un llit, l'home adormit amb la boca mig oberta i la dona desperta, a més d'una altra imatge de la doctora Patricia García Pardellas en un vídeo de TikTok, també hi ha unes zetes representant el so de dormir

SOCIETAT

Els remeis casolans per deixar de roncar que s'han tornat molt populars

Segueix aquests trucs casolans que s'han tornat virals a Tik Tok i deixaràs de roncar en qüestió de dies

Moltes vegades, ens preguntem si és possible deixar de roncar sense necessitat de recórrer a medicaments. Doncs bé, la resposta és sí. Només necessitem conèixer les alternatives naturals que hi ha.

Amb l'aplicació de Tik Tok, hem pogut conèixer uns quants remeis per no roncar. Tots ells esmentats per la Doctora Patricia García Pardellas al compte @clinicagarciapardellas. El ronc pot ser molt molest a les nits per a les persones que tinguem al voltant, i per això, és bo saber com poder-lo aturar.

Aquesta setmana t'ensenyo aquests quants trucs que et vindran genial. No esperis més i digues adeu als roncs o almenys, disminueix-los. T'explico tot el que sé.

Ni un ronc més

Tots som conscients que el ronc pot ser molest moltes vegades. El ronc és aquesta respiració sorollosa normalment de manera contínua durant les nits provocada per la vibració del vel del paladar. Tot i que moltes persones ho desconeixen, pot ser part de la simptomatologia de la síndrome d'apnea del son

Diversos estudis han confirmat que la majoria de persones que ronquen pateixen aquest trastorn. Per això, avui us explicaré diversos trucs i recomanacions de part de la Doctora Patricia García Pardellas. Al seu compte de Tik Tok, hem pogut conèixer aquests remeis per acabar amb el nostre pitjor enemic.

Imatge de la Doctora Patricia García Pardellas al seu compte de Tik Tok
La doctora ha donat diversos trucs | TikTok: clinicagarciapardellas

Deixar de roncar, els millors remeis

A Tik Tok trobem vídeos que ens ajuden a solucionar diferents problemes, a entretenir-nos i a conèixer més informació de la que sabem. Aquesta setmana he trobat diversos trucs casolans per deixar de roncar una vegada per totes o almenys disminuir el teu ronc. Segons la doctora Patricia García Pardellas hi ha diversos trucs casolans que es poden seguir.

Per començar, és aconsellable evitar sopar de manera copiosa just abans d'anar al llit. L'ideal és sopar una mica lleuger i que sigui força abans de ficar-se al llit. A més, García també aconsella intentar no prendre alcohol, ja que relaxa la musculatura del coll, esmenta que hi ha diversos fàrmacs que també causen aquest efecte.

Fumar també farà que s'incrementi el ronc, així que millor evitar-ho també. Per exemple, baixar de pes és important, ja que quan s'està estirat, com més volum, s'aconsegueix que la via aèria empitjori. També es pot intentar elevar una mica el cap per permeabilitzar la via aèria.

Dormir de costat sol funcionar en gairebé tots els pacients per evitar roncar. Es produeixen menys roncs quan s'adorm de costat en comparació a quan s'adorm de panxa enlaire. Finalment, fer algun exercici per millorar la respiració és un altre dels trucs que ens ajudarà a aconseguir el nostre objectiu.